Näin voit voittaa paljon netissä

Huvittaisiko lähteä risteilylle? Voita risteily paratiisisaarelle!

Nykyään on täysin mahdollista voittaa huippupalkintoja kotisohvalta käsin. Itseasiassa laaja nettikilpailujen kirjo lukuisine palkintoineen tarjoaa loputtomasti mahdollisuuksia. Yksi tuottoisimmista aloista palkintojen suhteen on peliala. Pelaajille on tarjolla kaikkea arpalipuista luksusristeilyjen arvontoihin. Esimerkiksi CasinoCruise järjestää kuukausittaisen risteilykilpailun ja pelaajat voivat nauttia taivaallisesta matkasta eksoottiselle saarelle tai Euroopan matkasta luksusristeilyaluksella.

Ilmaisia lippuja elokuvatapahtumiin

Palkintoja on jaossa myös elokuvaensi-iltoihin muun muassa sellaisilla sivustoilla kuin Gofobo, SeeltFirstiin ja AdvanceScreening. Nämä ja monet muut näiden kaltaiset sivustot järjestävät säännöllisesti upouusien elokuvien ennakkonäytöksiä ennen kuin niitä näytetään suurelle yleisölle. Syöttämällä postinumerosi, voit olla oikeutettu vapaalippuihin näihin erityistilaisuuksiin. Kaikilla postinumeroalueilla ei ole esityksiä, mutta voit saada ajankohtaista tietoa täyttämällä yhteystietosi ja odottamalla, että saat sähköpostia.

Kodinkonepalkintoja

Kodinkoneet ovat hyvin suosittuja kaikkien keskuudessa ja nettisivut, jotka tarjoavat palkintoja ja promootioita, saavat huomiota osakseen. Sivustot kuten Leitesculinaria ja Good Housekeeping ovat loistavia esimerkkejä palkinto- ja arvontasivustoista. Tarjolla on hyviä kodinhoitoon tarkoitettuja käteispalkintoja, terveelliseen ruoanlaittoon liittyviä arpajaisia, keittiöremonttipalkintoja sekä paljon muuta. Pelkkä nopea rekisteröityminen riittää alkuun pääsemiseen ja sen jälkeen suuret voitot voivat olla sinun!

Julkaistu
Kategoria(t): Blogi

Kirjoittanut Marko Kaartinen

Nörtti Kuopiosta. Puuhastelee verkkosivujen kanssa työkseen ja vapaa-ajallaan.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *