Kategoriat
Blogi

Poker, poker and more poker

Kyllä olen addiktoitunut pokeriin ja pahasti.
Tänäänkin olen jo tähän mennessä pelannu 3 eri turnauksessa, tosin 2 niistä piti keskeyttää, koska ei ole paras mahdollinen idea aloittaa pelaamista tuntia ennen kuin ruotsin tunti alkaa.

Olen pelaillut useita eri pokeri variaatioita, kuten esimerkiksi Hold’emiä, Omahaa, Studia ja paria muutakin. Silti en ole onnistunut häviämään oikeaa rahaa kuin 10 euroa, sillä olen pelaillut lähinnä freerolleja ja niistä voittamani (kyllä olen myös voittanut) rahat olen pelaillut, ja nuo 10 mainitsemaani euroa olen hävinnyt rehellisesti ottaen noin tunnin sisällä, sillä riveri voi pilata tai sitten ei…

Kirjoittanut Marko Kaartinen

Nörtti Kuopiosta. Puuhastelee verkkosivujen kanssa työkseen ja vapaa-ajallaan.

3 vastausta aiheeseen “Poker, poker and more poker”

Pokeri kiinnostaa, tai on viime kuukausina alkanut kiinnostamaan, meikäläistä juuri sen takia kun sen avulla voi (taitava) pelaaja ansaita isojakin summia rahaa. Meikäläisen matemaattiset lahjakkuudet ovat aika kehnot, joten uskotko että minun kannattaisi edes opetella pokan pelaamista? Tai siis vaatiiko pokerissa menestyminen hyvän laskupään vai voiko muilla avuilla menestyä?

Lopettelin juuri yhden turnauksen (freerollin) ja ajattelin nukkumista mutta vastaillaas Petrille ensin.
Noh tämä suomessakin suosioon noussut Texas Hold’emissä pelataan pelaajaakin eli korotuksilla oikeassa kohti voit huijata vastustajaa luulemaan että sinulla on parempi käsi kuin onkaan.
Pokerissa pitää osata lukea ihmisten tekoja tässä tapauksessa eli nettipokerissa ilmeitä ei pahemmin voi tulkita, mutta sen sijaan teko kertoo paljon.
Tosin se voi hämätä jos joku korottaa niin itse luulet että “paskat sillä mitään on” ja lähdet all-iniin mukaan ja kas kummaa menetät kaikki chipit ja tiput turnauksesta (näin siis kävi äsken :))
Mutta kannattaa koittaa pokerin peluuta, esim. pokerihuone.com sinne tunnus, lataa ohjelma, pelaa vaikka freerolleja joista voit voittaa ilman alkusijoitusta tai sitten leikkirahalla on hyvä harjoitella menettämättä oikeaa rahaa.

ps. tämä tekstikenttä on liian pieni :)

[…] Voisinpa samalla tarinoida vähän elämästäni kun vauhtiin kerta pääsin. Koulu on osittain helppoa ja osittain raskasta, sillä nämä viiteen venyvät päivät alkaa syödä suoraan sanottuna miestä. Sitten kun itse olen niin tyhmä, etten osaa mennä tarpeeksi ajoissa nukkumaan vaikka tiedän, että aamulla kärsin vielä valvomisesta. (kiitos pokeriaddiktioni) […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *