Vuoden 2015 parhaimmat pelit jokaiselle pelaajalle

Hetki sitten pidetty CES-konferenssi Las Vegasissa sai jokaisen ajattelemaan pelaamista ja sen tulevaisuutta vuonna 2015. Tämän vuoden konferenssissa puhuttiin erityisesti puettavista pelilaitteista sekä autoista, jotka ajavat itse itseään – tämän lisäksi esillä oli useampi pelikin herättämässä yleisön kiinnostusta. Urheilupeleistä aina roolipeleihin – esillä oli jotain jokaiselle. Tässä on katsaus muutamiin vuoden 2015 parhaimpiin peleihin.

Urheilupelifaneille

Yksi kaikkein jännittävimmistä PS4-julkaisuista avattiin yleisölle konferenssissa ja se on tietenkin Tony Hawkin uusin peli. Ammattilaisskeittaaja oli itse paikalla ja oli yksi odotetuimmista puhujista tilaisuudessa. Puheessaan hän piti lupauksensa faneille ja takasi, että uusi Tony Hawk -peli tultaisiin julkaisemaan vielä vuoden 2015 aikana. Hawk jätti yksityiskohdat piiloon, mutta mikäli peli tulee olemaan lähellekään sitä mitä Tony Hawk Pro Skated HD oli, pelin voi odottaa olevan vähintäänkin erinomainen.

Moninpelaamisen ystävälle

Vaikka vuoden 2014 E3 lehdistökonferenssissa keskityttiin enemmän Halo 5:sen moninpelaajaominaisuuksiin, voimme silti puhua Halo 5:sesta yhtenä tämän vuoden parhaista peleistä moninpelaamisen sarjassa. Halo 5: Guardiansin on määrä ilmestyä myöhemmin tänä vuonna Xbox Onelle ja peli sisältää erityisen moninpelaajakentän, joka kulkee nimellä Halo: The Master Chief Collection. Peliä ei ole vielä julkaistu PC:lle, mutta tämäkin lienee vain ajan kysymys – varsinkin jos peli todella nousee odotustensa arvoiseksi.

Avoimen pelimaailman rakastajalle

CES konferenssin yksi jännittävimmistä hetkistä oli uusimman Elder Scrollsin teaser. Pikkulinnut ovat kertoneet, että uusimman pelin nimi tulee olemaan Elder Scrolls: Argonia, ja että pelaajat voivat tässä pelissä kulkea vapaasti Morrowindin, Hammerfallin, Cyrodiilin ja Skyrim maisemissa.  Huhut kertovat myös, että peli voisi olla aiempaa juonipainotteisempi kuin aiemmat Elder Scrollsit. Ottaen huomioon vastaavien pelien, kuten Skyrimin suosion, tämä peli tulee varmasti olemaan voittaja-ainesta.

Vaihtelua kaipaaville

Pelaajille, jotka kyllästyvät helposti tai eivät yksinkertaisesti vain jaksa jumittua samaan peliin viikkokausiksi, nettipelit saattavat olla oikea ratkaisu. Netistä löytyy valtava valikoima erilaisia pelejä hauskoista ja erikoisista leffateemaisista peleistä vanhoihin klassikoihin, kuten baccaratiin ja rulettiin. Peleistä saa erityisjännitystä, kun niistä voi voittaa mukavan määrän taskurahaa! Netistä tosiaan löytyy uusi peli vuoden jokaiselle päivälle – ellei kuitenkin jää koukkuun!

Julkaistu
Kategoria(t): Blogi

Kirjoittanut Marko Kaartinen

Nörtti Kuopiosta. Puuhastelee verkkosivujen kanssa työkseen ja vapaa-ajallaan.

2 kommenttia

  1. Tästä tulikin mieleeni, että jos käytät Steamia niin sieltä saa 6-7 eurolla hauskan rakentelupelin, jonka nimi on Besiege. Se on vielä raakile, mutta kaikki perustoiminnot ovat jo käytettävissä. Jos tykkäsit nuorempana Legojen kanssa säätämisestä niin Besiege on erinomainen valinta. :-)

    1. Besiege on mainio peli ja odotan innolla sen kehittymistä!
      Omaan rakenteluviettiin iski myös Kerbal Space Program ja Prison Architect – suosittelen molempia!

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *