AppStore rikki?

Koitin aamulla asentaa erästä ohjelmaa AppStoresta, mutta törmäsin pieneen ongelmaan joka estää ohjelman ostamisen. AppStore haluaa, että täytän kolme turvakysymystä ja sähköpostin johon voi laittaa apuja. Ok, kuulostaa ihan hyvältä idealta.

Tuohan olisi ihan hyvä jos se toimisi, törmäsin monesti siihen, että homma aikakatkaistiin ja täten et voi tätä ohjelmaa ostaa. Tällä hetkellä en siis saa ostettua yhtään mitään AppStoresta.

Päätin äsken koittaa vielä uusiksi, mutta tällä kertaa sainkin tyhjän sivun eteeni. Tämä alkaa olla jo harmillista!

Tämä on asia mikä pitäisi korjata heti! En tiedä onko muilla tätä vastaavaa sattunut?

Kirjoittanut Marko Kaartinen

Nörtti Kuopiosta. Puuhastelee verkkosivujen kanssa työkseen ja vapaa-ajallaan.

12 kommenttia

  1. Sama ongelma! Kokeilin äsken varmaan viiteen kertaan ja aina käy samalla tavalla..

  2. Keksin ratkaisun joka toimi ainakin minulle. Menin iTunesiin mukamas lataamaan jotakin. Heittää samat kysymykset sielläkin. Vastasin siellä niihin ja meni läpi! Sitten peruin ostoksen. Nyt toimii app storekin latauksineen!

    1. Oma Mac on epäkunnossa ja siinä oli synkattuna kaikki iphonet ja ipadit sekä iTunes konffittu siihen. Odottelen sen kuntoutumista, kunhan saan SSD:n (huomenna).

      Hyvä jos tämä ratkaisu toimii sinulla ja toivottavasti tuo auttaa muitakin!

  3. Minulla sama aikakatkaisu ongelma. Toimii kyllä kun kytkee iPadin USB johdolla tietokoneeseen ja menee iTunesilla Storeen lataamaan. Mutta paska mikä paska. Ei pitäisi olla noin hankalaa.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *