Mobiilisivujen muutos

Tänä päivänä mobiilisivut ovat arkipäivää ja lähes jokainen sivu toimii jollain tavalla mobiililaitteilla. Responsiivinen design on tuonut oman osansa tähän ja sama sivusto muuntuukin helposti CSS:n avulla sama sivusto muuntuukin selaimen koon mukaan ja näin ollen sama sivusto toimii mobiililaitteilla ilman erillistä lisäosaa tai sivua. Ennen älypuhelimia mobiilisivuja tehtiin harvemmin ja verkkosivujen käyttäminen esimerkiksi omalla… Jatka lukemista Mobiilisivujen muutos

Siirto suoritettu

Heipä hei taas! Sivusto on siirretty uudelle palvelimelle ja päällisin puolin ainakin toimii. Mutta mikäli ei toimi niin heittäkää kommenttia tähän viestiin niin korjaillaan asiaa.

Siirto edessä

MarkoKaartinen.net tullaan siirtämään lähiaikoina toiselle palveluntarjoajalle. Siirto tapahtuu lähiaikoina ja aiheuttaa sivustossa katkoksen, jonka kesto ei ole vielä tiedossa. Hyvää kesän jatkoa vaikka ilma ei kovin kesäinen olekaan!

Sivuston muutokset

Heipä hei! Olen uusinut sivustoa tässä jonkin aikaa ja tuloksena on uusi layout ja osittain muuttunut sisältö. Sekä WordPressin uusimman 2.7 version käyttöönotto. Muutostyö jatkuu ja ilmoittakaa bugeista tähän topikkiin.