Blogi valmistumassa

Hei, hei, heii! Pitkästä aikaa blogiin jotain päivitystä! Nyt on kuulkaas niin, että blogi alkaa olla valmis, puuttuu vielä testaamista ja siinä TE voitte auttaa minua. Ilmoitelkaa TÄMÄN postauksen kommentteihin mikä mättää ja missä (tällä hetkellä monia asia monessa paikassa). Sillä seuraavaksi olisi tarkoitus blogi viimeistellä ja työstää sivusto muuten valmiiksi. Eli WordPress tulee pysymään, mutta vain blogin puolella. Muulle sivustolle tulen rakentamaan erilaisia ratkaisuja. Seuraavaksi lyhyt katsaus mitä on tulossa ja millä tavalla.

Kuvagalleria tulee tänne, sillä olen innostunut hieman valokuvauksesta ja otinpa digikuvaus kurssinkin ensi jaksoon. Joten tänne tulee kuvia sekä uusia, että vanhoja. Demo siitä on jo nähtävissä ja siihen tulee parannuksia ja muutoksia.

Ansioluettelo tulee muuttumaan ja paljon. Siitä tulee jonkinlainen CV:n ja portfolion sekoitus eli jotain mielenkiintoista ja jännää on luvassa. Idea siis on, mutta täysin sitä ei ole toteutettu vielä.

Sosiaaliset mediat tulevat enemmän näkyville sisällössä ja ulkoasussa. Esimerkiksi Twitter, Tumblr ja Delicious  tulevat näkymään vahvemmin sivustolla. Tämä osana PeLE projektia.

Katsotaan mitä tulee tässä tehtyä ja kommentoikaa ja antakaa palautetta (tiedän, että osa asioista ei toimi vielä)!

Hyvää joulun odotusta!

Kirjoittanut Marko Kaartinen

Nörtti Kuopiosta. Puuhastelee verkkosivujen kanssa työkseen ja vapaa-ajallaan.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *