Diet Coda – Koodaa iPadillä

Itselle tulee silloin tällöin tilanteita kun haluan tehdä tabletilla jotain hieman haastavempaa kuin pelkästään pelata tai tuottaa tekstiä. Koodaus on yksi näistä ja haluan, että omassa tabletissani on mahdollisuus koodaukseen. Olenkin sitä varten testaillut useampaa sovellusta. Diet Coda on tullut jo hyvän aikaa sitten (24.5.2012), mutta intouduin hankkimaan tämän vasta vähän aikaa sitten.

Itsehän olen käyttänyt MacBook Prossani ohjelmointiin Codaa oikeastaan aina ja päivitinkin sen Coda 2 versioon kun se päivitys tuli. Voisinkin julkaista Coda 2:sta täysin oman artikkelin kohtapuoliin, on se mielestäni aivan loistava sovellus. Siksipä olikin suhteellisen luontevaa siirtyä iPadissänikin käyttämään Codaa kun he kerta julkaisivat siitä ”dieetillä” olleen version  – Diet Codan.

Diet Codahan yhdistää FTP:n avulla sivustoon ja sitä kautta voit livenä muokata sivustoa. Alla on videolla näytetty hieman millainen Diet Coda on ja kävinpä sillä tutkimassa oman sivustoni sivutilaa ja teinpä pienen muokkauksenkin. Bluetooth näppäimistön kanssa onnistuisi koodaaminenkin sujuvasti!

iTunes

Kirjoittanut Marko Kaartinen

Nörtti Kuopiosta. Puuhastelee verkkosivujen kanssa työkseen ja vapaa-ajallaan.

3 kommenttia

  1. Kallis. En usko että tulee käytettyä omassa iPad Minissä niin paljon että maksaisi itsensä takaisin.

    1. Hinta on suht kova jos ei tarvitse ja pärjää muilla sovelluksilla. Itsehän en maksanut täyttä hintaa kun se taisi olla tarjouksessa kun se julkaistiin (tarkistin niin hinta oli -50% nykyisestä).

      Panicin tuotteet on muutenkin aivan pirun laadukkaita ja toimivia.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *