Elite: Dangerous

Päätinpä pistää tänne blogin puolelle juttua tästä pelistä. Ensinnäkin, Wikipedia kertoo paremmin mistä pelistä on kyse ja pistänpä samantien linkin pelin kotisivuillekkin.

Elite: Dangerous is a space adventure, trading, and combat simulator that is the fourth release in the Elite video game series. Piloting a spaceship, the player explores a realistic 1:1 scale open world galaxy based on the real Milky Way, with the gameplay being open-ended. The game is the first in the series to attempt to feature massively multiplayer gameplay, with players’ actions affecting the narrative story of the game’s persistent universe, while also retaining single player options. It is the sequel to Frontier: First Encounters, the third game in the Elite series, released in 1995.

Noin, pakolliset jorinat on saatu laitettua tuohon alkuun niin päästään sitten omiin jorinoihin. Itse heräsin tähän peliin hieman liian myöhään, mutta heräsin silti! Pelihän julkaistiin tuossa kuukausi sitten ja siitä oli jo betaa ja ties mitä versiota ennen sitä – tämän olisi saanut myös hieman halvemmalla silloin.

Nyt kun GTA V:n julkaisukin siirtyi niin tuli viimeinen niitti hankintaan. Ensin pelailin tutoriaaleja läpi ja sitten halusinkin lähteä jo pelaamaan muiden kanssa. Mitenkään hyvähän en vielä ole, mutta rahdin nousu, laskeutuminen ja matkustaminen luonnistuu mallikkaasti ja taistelussa on parantamisen varaa. Petrataan tätä tulevaisuudessa lisää!

Tätä peliä on muuten kuvattu sanoilla ”Euro Truck Simulator in space” – se voi olla tätä, jos haluat. Voit myös olla piraatti ja ryöväillä muita, palkkionmetsästäjä, tutkija tai luoda omaa tarinaa itsellesi. Moninpelissä voit myös pelailla kaverin kanssa tiiminä tai vaikka isomman köörin kanssa.

Olenkin lähtenyt tuonne keskustelun puolelle päivittämään tätä Elite: Dangerous ketjua ja näitä viestejä näätte myös tuossa alhaalla.

Oletko sinäkin avaruusrahtari vai kenties avaruuspiraatti vai jotain muuta? Jaa omat vinkkisi ja neuvosi muiden kanssa tai vaikka pistä tarinaa tulemaan omista kokemuksistasi! Voit heittää kommenttia joko tähän kirjoitukseen tai sitten tuonne keskustelun puolelle.

Kirjoittanut Marko Kaartinen

Nörtti Kuopiosta. Puuhastelee verkkosivujen kanssa työkseen ja vapaa-ajallaan.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *