Hajoilemista

Blogissa on ideana kirjoitella kirjoittajan ilosta ja surusta ja ennen kaikkea hajoilemisista. Voisin aloittaa näistä hajoamisista.

Eilen hajoilen Visual Basiciin ja harkkatyöhön todella pahasti, sitten se alkoi helpottamaan iltaa myöten ja siitä tuli oikein passeli työ, aina siihen asti kunnes tänään avasin sen.

Hajoisin VB:n tiedoston käsittelyyn aika ihanasti, sillä sekään ei meinannut oikein ottaa tuulta allensa, mutta senkin sain ratkaistua. Ja olin jo luullut, että homma on pihvi.

Mutta mutta kas kummaa kun löysin vielä pari ongelmaa, jotka sain nekin ratkaistua ilman pahempia hajoamisia ja VB:n harkkatyö on dokumentointia vaille valmis (alkuviikosta se oli alottamista vaille valmis joten eteenpäin on menty ja lujaa).

Sitten tänään hajosin WISTAAN pahemman kerran, sillä alkaessani polttaa Geexboxia cd:lle niin huomaan, että perkele täähän ei tunnista koko cd-asemaa.
Olen taistellut koko helvetin illan sen kanssa ja alan kyllästyä tähän taisteluun. Vikaa ei tunnu löytyvän mistään on vain mystisiä virheitä, siitä että ajureissa olisi vikaa…
Mikähän helvetti siinäkin voisi olla vikaa, koska itse en ole ronkkinut, mutta Wistan perkele meni päivittämään itseään.
Todennäköisesti Vista sekoitti itse itsensä, mutta katsellaan mitä tässä nyt tapahtuisi.

Voisinpa samalla tarinoida vähän elämästäni kun vauhtiin kerta pääsin.
Koulu on osittain helppoa ja osittain raskasta, sillä nämä viiteen venyvät päivät alkaa syödä suoraan sanottuna miestä.
Sitten kun itse olen niin tyhmä, etten osaa mennä tarpeeksi ajoissa nukkumaan vaikka tiedän, että aamulla kärsin vielä valvomisesta. (kiitos pokeriaddiktioni)

Olisin katsonut Prismasta ostamaani 24s04(24 sarjan neljäs kausi) (joka maksoi muuten vain 9 euroa!) boxia leffakoneellani, mutta en pysty asentamaan Geexboxia siihen sillä en saa levyimagea poltettua, tietysti usb-tikultakin se voisi onnistua, mutta pitäisi ensin löytää uhrattava tikku siihen. Ja sitäkään en tiedä miten pitkälle emo tukee tuotakaan featurea…

Uhh… Vieläköhän tähän saisi ahdettua jotain ihmeellistä ja elämää suurempaa tekstiä. Todennäköisesti ei, mutta katotaan jos jaksaisin avautua jostain muusta aiheesta joku muu päivä.

Näkemisiin o/

Kirjoittanut Marko Kaartinen

Nörtti Kuopiosta. Puuhastelee verkkosivujen kanssa työkseen ja vapaa-ajallaan.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *