Jo yli viisi vuotta

No katsos ketkua kun ei huomannut tätäkään asiaa aiemmin. Tutkiskelin äsken domainiani MarkoKaartinen.net ja kävi ilmi, että hankin sen 17 päivä marraskuuta 2005. Eli voisinkin sanoa, että MarkoKaartinen.net on täyttänyt jo ainakin 5 vuotta. En nimittäin muista tarkkaa päivää milloin tämä perustettiin, mutta miksi se ei voisi olla tuo päivä?

Paljon on kerennyt tapahtua viidessä vuodessa (no tarkalleen 5 vuotta ja vajaa 2 kuukautta). 2007 vuodelta löytyy vielä pari postausta, mutta sitä vanhempia ei taida löytyä arkistoistanikaan. Pitää ehkä tutkia jos löytyisi jotain vanhempia postauksia.

Sivustohan on 5 vuoden aikana näyttänyt vaikka miltä. Layoutit on tehty itse (joskus on ehkä hairahtunut!) ja blogimoottori on vaihdellut seuraavasti: itse tekemä räpellys -> Textpattern -> WordPress -> Textpattern -> WordPress. Noh suunnilleen noin mentiin ja nyt WordPressistä on suht vaikea päästä eroonkaan, kun on tottunut tähän ja osaa alustan temputkin.

Kirjoittelin tai lähinnä kasasin 24 toukokuuta 2009 tänne blogiinkin Historian havinaa nimisen postauksen merkeissä tekemiäni layoutteja. Sieltä löytyy vanhoja MarkoKaartinen.net layouttejakin ja muita tekemiäni sivupohdia vuosien varrelta. Kaikkia ei ole sieltäkään tallessa – niin harmillista kuin se onkin.

Jospa tänä vuonna marraskuun aikoihin muistaisin, että domain ainakin täyttää 6 vuotta. Tällöin tätä voisi jollain tapaa juhlistaa täällä sivustolla.

Hyvää alkanutta vuotta ja keep on blogging!

Kirjoittanut Marko Kaartinen

Nörtti Kuopiosta. Puuhastelee verkkosivujen kanssa työkseen ja vapaa-ajallaan.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *