Kokeilussa Groupon.fi

Päätin kokeilla Groupon.fi palvelua sillä sieltä näkyy saavan edullisia lahjakortteja. Näitä en ole ennen kokeillut, joten päätin lähteä koittamaan sillä eihän se kirpaise kuin kerran.

Tutkiskelin parin viikon ajan milloin löytyisi passeli diili minulle kokeiltavaksi ja tänään se löytyi. Huomasin nimittäin, että siellä oli avaimen näköinen muistitikku ja vielä suhteellisen edullisesti (värikin oli valittavissa, sainpahan jonkin muun kuin tylsän mustan).

Tekasin tunnarit Grouponiin ja tein tilauksen. Tilauksen yhteydessä maksoin lahjakortin. Tämän jälkeen sain sähköpostin, jossa kerrottiin että ”Kun diili on sulkeutunut, lähetämme lahjakorttisi mahdollisten lisätietojen kera erillisessä sähköpostissa (ellei toisin mainittu ’Ehdoissa’).”. Selvä tämä passaa.

Tilauksen jälkeen tuli eräs yö sähköpostia, että tietosi ovat välitetty tavarantoimittajalle. Tämän jälkeen alkoi se pahin vaihe, odottaminen…

Odottaminen oli tosiaan se pahin osa. Toimittaja oli yllättynyt siitä, että tilauksia tuli näinkin paljon. No he tiedottivat verkkosivuillaan, mutta eivät ole vastanneet sähköpostiini vieläkään. Ehkä joku päivä. Olen tosin tyytyväinen siihen, että sain USB-muistin ja vielä semmoisen minkä tilasinkin.

Kaiken kaikkiaan Grouponista jäi erittäin positiivinen kuva, toimittajan vaikeudet eivät vaikuttaneet Grouponin toimintaan. Toivotaan, että Grouponiin tulee lisää jänniä tarjouksia sillä jos rahalle saa enemmän vastinetta ja saa vielä tarvitsemansa halvemmalla kuin normaalisti – kannattaa tilata!

Tänä päivänä kyttäänkin Grouponia yhä ahkerammin, tuleepa sieltä ilmoituksia sähköpostiinikin!

Tätä palvelua Marko suosittelee!

Tsekkaa vielä muistitikkudiili Grouponin sivuilta!

Kirjoittanut Marko Kaartinen

Nörtti Kuopiosta. Puuhastelee verkkosivujen kanssa työkseen ja vapaa-ajallaan.

2 kommenttia

  1. Täällä eräs hölmö, joka kokeili groupon.fi ’tä eikä nyt pääse kyseisestä puljusta eroon. Uutiskirje on peruttu monta kertaa, mutta tulee aina vaan. En suosittele.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *