Konsoli tuli taloon

xbox360Tarkkaavaisimmat ovat huomanneet Twitterin ja Twitpicin (ja ehkä Facebookin) kautta, että olen hankkinut Xbox 360 pelikonsolin. Hankinta on ollut jo pitkään mielessä ja nyt se tuli viimein hankittua. Ja sanon jo nyt tämän: PS3 hehkuttajat voivat hehkuttaa jossain muualla! Mutta itse asiaan, eli ellei joku nyt tiedä niin Xboxi on Mikkisoftan konsoli ja kyseessä on minun mielestä hyvä konsoli sanoitte mitä tahansa ja olen ollut tyytyväinen hankintaan vaikka olenkin vasta kerennyt pelata sillä yhden illan.

Ja tuli hankittua seuraavanlainen setti:

 • Xbox 360 konsoli (musta)
 • 120 Gt kiintolevyllä
 • Langaton ohjain
 • Laturi + akku ohjaimeen
 • NHL 2010 peli

Eli kyseessä on Xbox 360 Elite malli ja ne joita kiinnostaa niin tarkemmat speksit löytyy varmasti googlella. Ja mukanahan tuli yhden kuukauden verran live aikaa.

Tuleeko pelaamiseni kokonaan siirtymään boxille? En usko, sillä PC-pelaaja olen ollut ja CoD-sarja tulee olemaan aina parasta PC:llä sekä hiiri ja näppis on sen verta tuttu ympäristö, että siitä ei täysin luovuta pelaamisen kannalta. Mutta uusimman CoD MW2 pc-versio voi olla suht paskottu ainakin nettipelin puolelta, että se tulee myös boxille hankittua. Myös senkin takia, että pari kaveria hankkii sen myös.

Olen aina pitänyt Xboxissa yhdestä asiasta – nimittäin ohjaimesta. Sen olenkin hankkinut aiemmin PC käyttöön ja nyt sen saa kakkosohjaimeksi boxiin. Hienoa ellen sanoisi, nyt onnistuu NHL 2010 pelaaminen samalta sohvalta (ja muidenkin pelien sitten tulevaisuudessa).

Tämmönen lyhyt rykäsy tällä kertaa – jatketaan pelien ihmeellisessä maailmassa taas jossain vaiheessa.

Kirjoittanut Marko Kaartinen

Nörtti Kuopiosta. Puuhastelee verkkosivujen kanssa työkseen ja vapaa-ajallaan.

4 kommenttia

 1. Vinkki boxilla pelaamiseen: Älä pidä konsolia pystyssä! Kannattaa suosiolla jättää se vaakatasoon, koska boksi rikkoo pelit, jos vähänkin vahingossa heilautat konsolia.

  Kävipä juuri tuon NHL 10 pelin kanssa näin. Pelasin innoissani kolmatta päivää tätä peliä, vahingossa hiukan hipaisin boxia, se heilahti, kuului kauheata rutinaa ja kirskunaa, peli sammui. Noh, levy ulos ja pientä tarkastelua: koko levyn ympäri kiertää muutamat isot naarmut.

  Kannattaa siis olla tarkkana Xboxin sijoittelun ja asennon kanssa, ettei käy kuten minulle. : )

  Pitänee koittaa noita peliliikkeiden 5 euron levyn puhdistus/naarmujen poisto hössötystä, josko se toimisi.

  Muuten Xbox 360 on ollut loistava konsoli. Tietenkin pleikkarissa on muutamia, hyödyllisiä ominaisuuksia, joita mikkisoftan konsolista ei löydy. Kuten ladattavat ohjaimet suoraan konsolista tulevalla piuhalla, sisäänrakennettu langaton netti härpäke ja ilmainen netti pelaaminen.

  1. Konsoli on vaakatasossa juuri sen takia, että pohdin jos hieman joku töytäisee niin se on sit kops ja poks…

   Noista naarmujen poisto hässäköistä en osaa sanoa mitään… toivottavasti auttavat sinun tapauksessasi.

   Noh, ton laturipaketin itse tilasin, jolloin sai tuon ladattavuuden ja se on toiminut hyvin… tietty kaipaisen juuri mainitsemaasi langatonta korttia tohon, mutta se maksaa useamman kympin ja halvemmaksi ja helpommaksi tuli vetää hieman piuhaa ja saada boxi näin nettiin.

   Live on hyvä systeemi tosin hinta voisi olla aina alhaisempi ja MS:llä on tietty erittäin hyvä systeemi laskuttaa pelaajia…

   Mutta Xboxin ohjaimet voittaa ps:n ohjaimen minun kirjoissa selvästi!

 2. Kyllä nyt itsekin kun olen Xboxin ohjaimiin tottunut, niin pidän parempina kuin pleikkarin.

  Pieni maininta vielä tuosta livemaksuista. Eräs kaverini muistaakseni kertoi jotain, että se livemaksu tulisi automaattisesti joka kuukausi, ellei soita palvelunumeroon ja peru sitä kautta. Tästä ei itselläni ole sen tarkempaa tietoa, kun olen vain tuon ilmaisen livekuukauden käyttänyt.

  Noita livekortteja saa pelikaupoista ostettua, joten ei tarvitse ruveta pankkikorttien kanssa sähläilemään.

  Itseäni hieman harmittaa juuri tuo langattoman kortin puuttuminen, koska nettiyhteys tulee huoneeseeni langattomasti. Ei siinä, voisin kyllä Xboxia pitää nettiboksin lähettyvillä, mutta meidän erikoinen kissa tykkää jostain kumman syystä syödä piuhoja, joten joutuisin jokaisen pelisession jälkeen kantamaan Xboxin huoneeseeni turvaan. :D

 3. Mulla on toi sama ongelma mun xbox kaatu ja tuli tollain elevyä kiertävä naarmu ja sit ku pelaan sitä nii siihen tulee vaan valkonen ruutu eli jos joku ees viittii auttaa!!!!!

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *