Kuvahässäkkä

Olen koodannut tämän kuvahässäkän itselleni jo jokunen kuukausi sitten ja siellä on jo kuvia. Nyt päätin vasta julkaista tämän muillekkin nähtäväksi, ennen olen vain linkannut tätä joillekkin harvoille ja valituille. Mutta nyt tämä pääsee ”suuren” kansan tietoon tätä kautta.

Eli osoite on pics.kaartinen.org ja siellä on itse PHP:llä tehty kuvagalleria. Hallintapuoli ei kovin kummoinen ole, lähinnä pari perusasiaa helpottamaan kuvien lisäystä. Ulkoasukin on pyritty pitämään yksinkertaisena sillä pääpaino on kuvissa.

Heittäkää kommentteja ja parannusehdotuksia niin harkitsen jaksanko alkaa toteuttamaan, sillä tuo on vain itseäni varten koodattu kuvagalleria ja se ei ole muualla käytössä.

Kirjoittanut Marko Kaartinen

Nörtti Kuopiosta. Puuhastelee verkkosivujen kanssa työkseen ja vapaa-ajallaan.

1 kommentti

  1. Thumbnaileihin voisi lisätä with- ja height-attribuutit siihen img-tagin sisälle, jotta ne kuvatiedostot skaalattaisiin välittömästi oikeisiin mittasuhteisiin ja ennen kuvatiedoston grafiikan lataamista. Erityisesti omien havaintojeni mukaan vanhat nettiselaimet nimittäin kärsivät usein siitä vaivasta, että kuvat "pomppivat" ruudulla sen takia kun korkeutta ja leveyttä ei ole laitettu.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *