Marko sanoo: Tweet tweet

Kuten varmaan olette huomanneet, niin layoutin uudistuksen myötä Twitter on alkanut valloittaa sivua. Kyllä minä pidän yllä ”mikroblogia” Twitterin puolella ja olen Facebookissakin. Olenko siis sosiaalinen? En…

Mutta postauksen pääasia oli Twitter joten keskitytään siihen enemmän.

Mikä Twitter on?

Twitter on yhteisö- ja mikroblogipalvelu, joka mahdollistaa käyttäjiensä lähettää ja lukea toisten käyttäjiensä päivityksiä, joista käytetään englannin kielessä nimitystä tweet. Päivitykset ovat tekstipohjaisia ja ne voivat sisältää korkeintaan 140 merkkiä. Käyttäjät voivat lähettää ja vastaanottaa päivityksiä Twitter-websivuston kautta, tekstiviesteinä, RSS-syötteenä tai erilaisten sovellusten kautta. Palvelun käyttö internetissä on maksutonta.

Lähde: http://fi.wikipedia.org/wiki/Twitter

Ja minut bongaa sieltä nimimerkillä MarkoK (http://twitter.com/MarkoK). Tweetit ovat etusivulla näkyvissä ja Twitter boxin alapuolella on myös kuvia, jotka on lähetetty yleensä kännykkäni (iPhone) kautta Twitpic palveluun.

Koittakaa kyseistä palvelua (sekä Twitteriä, että Twitpiciä). Minua saa seurailla ja sieltä voitte bongata mitä sattuu. Yleensä jotain pientä kivaa joka ei tänne blogin puolelle päädykään.

Kommentoikaa ja kertokaa omia mielipiteitä ko. palvelusta!

Kirjoittanut Marko Kaartinen

Nörtti Kuopiosta. Puuhastelee verkkosivujen kanssa työkseen ja vapaa-ajallaan.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *