Mielessä MacBook

Ja tästä artikkelista tulee leima kavereilta. Leimahan on ”Apple fanboy” – aivan sama tuleeko. Mutta olen nyt jo jonkin aikaa pohtinut Macbook Pron hankkimista (ei en ole vielä hankkinut). Sain jo kuittailua kun iPhone 3G tupsahti taskuun, ei se vaiakuttanut siihen että se oli paras puhelin mitä minulla on ollut (ennen iPhone 4:sta tietty).

Mielessä on erityisemmin MacBook Pro ja noista malleista kukkarolle kävisi tuo 13 tuuman 2.4GHz prossulla oleva malli. Ja pohdiskelin kyllä normi MacBookkiakin, mutta ajattelin että näin  saisin vähä pitemmälle ajalle koneen. Rahaa ei vielä ole hankkia, tosin osamaksukin voisi olla yksi vaihtoehto.

Ai miksikö mäkki? Noh, minulla on ollut PC ties kuinka kauan ja siinä on pyöritetty Windowsia ja Linuxia millon mitenkin. Tässähän on jäänyt mäkki kokeilematta kokonaan. En ala teille speksejä tässä luettelemaan, mutta ne voitte tutkia Applen omiltakin sivuilta.

Haluaisinkin nyt mielipiteen niiltä, joilla on jo mäkki. Kehut/haukut, ihan mitä vaan! Antaa tulla vain!!

Kirjoittanut Marko Kaartinen

Nörtti Kuopiosta. Puuhastelee verkkosivujen kanssa työkseen ja vapaa-ajallaan.

6 kommenttia

 1. Itse ostin iPod touchin .Toimii ihan hyvin.Kirjoittelen tätäkin ipodilla .Macciä en omista kun ovat niin kalliita.

  1. Itselläkin on iPhone 4 joten Applen tuotteita ollut jo jonkin aikaa (3G tuli hankittua 1.5v sit noin).

   MacBook olisi ehkä se seuraava askel sit.

 2. Eihän tästä voi olla tykkäämättä. Noh, minä epänörteistä epänörtein vastaan, että mukavan helppojahan nämä ja on _toimivia_. Ei tartte miettiä ja pähkäillä, asennelle kaiken maailman ajureita ensin että toimii ja muita kikkareita – ottaa vaan koneen kätöseen ja rupee tekeen!

 3. Siis ihanko vaan kokeilumielessä oot sitä hankkimassa? Koska kaikesta selviät kyllä varmasti ihan mainiosti (jopa paremmin) windowsilla ja linuxillakin. Ite kyllä tykkään omasta imacistani mutta en mä tiedä kannattaako tästä nyt miljoonia maksaa sen takia että omg it's so freaking cool, ite sain omani lahjaks niin tässähän tää menee :D Vähän palikkahan tämä on, eri asia sitten että pitääkö sitä hyvänä vai huonona asiana. Mutta se on varma että juuri mitään ei tarvi ajatella eikä mistä stressaantua, paitsi firefoxin ja macin yhteistyö tuppaa olemaan välillä aika hankalaa. Mulla on kyllä vielä leopardi että en tiedä lumileopardista mitään.

  Ja pirulauta kun civ5:kin ilmestyy mäkille joskus vasta tsiljardin ajan päästä >:/ (vaikka siitä nyt huhuja onkin joka suuntaan että tulee VERY SOON yeah right)

  Oon kyllä huomannut että mua nolottaa olla mac-käyttäjä. Ihan oikeasti. En pidä applesta brändinä ollenkaan ja mulla on pienestä asti ollut vähän negatiivinen kuva macin käyttäjistä (ihan naurettavaa, tiedän, mutta jostain tollanen ennakkokäsitys on jäänyt). Meidän taloudessa on tätä nykyä kolme mäkkiä ja löytyy ipod, iphone ja vielä airport extremekin. Ihan hävettää.

  Mutta pakko se on myöntää, ei mulla ole mitään ongelmia tän kanssa ollut ikinä. Tosin eipä mulla ollut ikinä windowsinkaan kanssa mitään ongelmia että en tiedä miten paljon tolla lauseella on mitään arvoa :D

  No tulipas romaani eikä tässä tainnut olla yhtään mitään asiaakaan mutta tulipahan paasattua :D

  1. Tarkennetaanpas hieman :P En täysin kokeilumielessä en. Akkukesto houkuttelee erittäin paljon kun ei pc läppäreissä noihin lukemiin pääse kuin miniläppäreillä jos niilläkään.

   Sekä tietysti se helppokäyttöisyys ja käyttöliittymä houkuttelee (jooooo olen käynyt hipelöimässä Gigantissa ja ties missä :D)

   Pelikonehan minulla on ja siinä on Win7 (ja se civikin ;) ja Civiin taisi tulla juuri ) eli siihen tarkotukseen ei tulisi – pelaan muutenkin läppärillä vähän.

   En ole kyllä törmännyt vielä käyttöjärjestelmään missä ei olisi ollut jossain vaiheessa ongelmia :D (mäkkiä en oo koittanu vielä mutta enköhän siinäkin jonkun ongelman saa aikaiseksi)

   (ps. pitääkin tuunata kommenttien fonttia vähän.)

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *