Minä & YouTube

Kuten olette varmaan huomanneet olen alkanut aktivoitua videoiden suhteen. Mielestäni tämä on hyvä asia ja videosisältö tekee tästä sivustosta hieman monipuolisemman.

Aikaisemmin olen tehnyt pientä videota ja julkaissut ne Youtubessa. Nyt olen pistänyt itseni kunnolla likoon ja päätynyt itsekin kameran eteen! Hurjaa, eikö? Tulen tekemään enemmänkin videoita näistä minun vempaimista mitä tulen tulevaisuudessa saamaan käsiini. Samaten videobloggauksia tulee myös enemmän. Itse suoraan sanottuna tykkään tehdä näitä!

Välineistöhän ei ole millään tapaa huippulaatua, sillä käyttämäni työkalut videoiden kuvaukseen ovat olleet iPhone 4, Canonin digipokkari sekä MacBookin iSight kamera. HD laadusta ollaan siis vielä hyvinkin kaukana! Ehkäpä joskus päästään HD laatuun ja saadaan ainakin arvosteluihin loistavaa kuvaa sillä niissä kuvanlaadulla on eniten merkitystä! Halvimmat Canonin HD videokamerta taitavat maksaa jonkun 300 euroa… Ehkä joskus…

Te voitte muuten vaikuttaa videoihin, lähinnä esittämällä toiveita ja ehdotuksia. Mitään en tietty voi taata, mutta koitetaan!

Minun kanava Youtubessa.

Kirjoittanut Marko Kaartinen

Nörtti Kuopiosta. Puuhastelee verkkosivujen kanssa työkseen ja vapaa-ajallaan.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *