Mitähän tämäkin on?

Sain tänään kaksi vähintäänkin mielenkiintoista palautetta palautelomakkeen kautta. Ja koska niissä ei ole päätä eikä häntää niin julkaisen ne ja kysynkin: MITÄ IHMETTÄ?!?!

Ensimmäinen viesti tuli klo 12.21 ja lähettäjänä oli Tero Pelkonen (kukahan lie) ja otsikko oli Pysythän Savossa:

Emme halua sinua Etelä-Suomeen.

Me.

Ja toinen viesti tuli klo 12.23 ja lähettäjänä Marko Kyttälä (kukahan tämäkin) ja otsikko oli Me emme tosiiaan halua sinua Etelä-suomeen.:

Pysy Savossa.

Ensimmäinen kysymys: MITÄ IHMETTÄ TÄMÄ NYT ON?

Keitä TE olette ja mistä olette päähänne saaneet, että haluaisin yleensä Etelä-Suomeen? Epäilen että tämä on joidenkin tylsyyksissään tekemä trolli. Mutta joka tapauksessa mikä tämän idea nyt on?

En usko, että kyseisten viestien lähettäjät tulevat esille ja jos tulevat niin tuskinpa kovinkaan asiallista keskustelua saa aikaiseksi.

Ja pienenä vihjeenä: Minä kerään ja seuraan tilastoja.

Kirjoittanut Marko Kaartinen

Nörtti Kuopiosta. Puuhastelee verkkosivujen kanssa työkseen ja vapaa-ajallaan.

4 kommenttia

 1. Mitä kummaa? :-D Toisaalta olenhan itsekin saanut mitä eriskummallisempia spämmiviestejä, mutta tämä vaikuttaa todella oudolta.

  1. En tiedä mitä :P Ja outoahan tämä on. En usko et tulee selviämään ton tarkemmin kun noh ei jaksa kyllä tuhlata aikaakaan tommosen tutkimiseen.

   On hieman mielekkäämpääkin tekemistä :P Kuten 365 projun pohtiminen ja pienen skriptin pätkän koodailu tohon liittyen plusss uus lay pitäs julkasta kohta puoliin :D

   1. Sitä on demottu ja se toimii aika nätisti :P

    Jos sais viikonloppuna julkastua sen. Vähän riippuu miten etenee toi 365 projun skripta :P

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *