Muutama bbPress lisäosa

Olen viritellyt bbPress foorumia nyt jokuseen paikkaan ja olen törmännyt muutamaan todella näppärään lisäosaan. Heittelenkin tässä artikkelissa teille näitä lisäosia jokusen. Olen viritellyt Reissuun.net sivuston uuteen uskoon WordPressin, BuddyPressin ja bbPressin avulla.

bbPress String Swap

bbPress String Swap on yksinkertainen lisäosa joka korvaa joitain bbPressin tekstejä niillä mitä sinä haluat. Näin saat käännettyä roolit suomeksi hyvinkin näppärästi. Esimerkiksi Key Master -> Ylläpitäjä ja Participant -> Käyttäjä. Tämä auttaa jo jonkin verran itse bbPressin käyttämisessä ja on kiva lisä käyttäjällekkin kun on suomeksi kaikki.

Lisäosa löytyy täältä.

bbPress Moderation

bbPress Moderation tuo moderoinnin paremmin esille bbPressissä ja tällä saadaan spämmiä vähemmäksi kun uusia aiheita merkataan odottavaksi ja ylläpitäjän on hyväksyttävä niitä. Asetuksista voikin säätää moderoinnin niin kuten WordPressin kommentoinnissa eli jos olet jonkun käyttäjän aiheen hyväksynyt niin seuraava ei tulekaan moderointijonoon.

Lisäosa löytyy täältä.

bbpress Simple Advert Units

Tämä lisäosa tuo sinulle mahdollisuuden laittaa mainoksia eri paikkoihin bbPress foorumin sisällä. Voit esimerkiksi laittaa mainoksen postauksien väliin ja voitpa vielä piilottaa mainokset rekisteröityneiltä kävijöiltä.

Lisäosa löytyy täältä.

GD bbPress Tools

Tämä lisäosa antaakin sinulle monta ominaisuutta lisää bbPressiin. Saat käyttöösi niin allekirjoitukset kuin lainaukset.

Lisäosa löytyy täältä.

Onko sinulla joitain lisäosia bbPressiin? Voit vinkata niistä kommenttien puolella!

Kirjoittanut Marko Kaartinen

Nörtti Kuopiosta. Puuhastelee verkkosivujen kanssa työkseen ja vapaa-ajallaan.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *