Pari tulevaa peliä (Just Cause 3, Fallout 4, Star Wars Battlefront)

Loppuvuodesta on tulossa kiva pelivuosi minulle, huono pelivuosi kukkarolle. On nimittäin ainakin kolme isomman luokan peliä tulossa ja nämä pitää kaikki kyllä jossain välissä hankkia.

Just Cause 3

Tätä peliä olenkin odotellut jo jonkin aikaa ja vaikuttaa ainakin pirun lupaavalta. Päätöntä toimintaa siis luvassa ja kuten alla oleva videokin sitä lupailee. Tuonkin videon perusteella mennään kakkosen mukavasti viitoittamalla tiellä mutta homma vaikuttaa paremmalta siltäkin osin. Tämä peli jotenkin vetoaa minuun.

Fallout 4

Nyt vaikuttaa pahasti siltä, että olisi tulossa pelattava Fallout peli. Itse en ole paljoa tätä sarjaa pelannut, mutta tämä vaikuttaa erittäin hyvältä – saa nähdä mitä arvostelut sanoo, mutta tämä saattaa pelikoppaan päätyäkin.

https://www.youtube.com/watch?v=k3IlHBBGCIw

Star Wars Battlefront

Pelasin tämä betaa ja äänet ainakin oli mahtavuutta. Paranneltavaa on niin tasapainotuksessa kuin muussakin, mutta vaikutti erittäin lupaavalta. Ei nimittäin CoD kiinnosta tämän jälkeen. Tämän hankinta riippuu hieman kaveripiiristä sillä peliseura olisi hyvästä tämän kanssa – kaverien kanssa aina hauskempaa.

Kirjoittanut Marko Kaartinen

Nörtti Kuopiosta. Puuhastelee verkkosivujen kanssa työkseen ja vapaa-ajallaan.

2 kommenttia

  1. Nuo Star Wars -pelit tuntuvat minusta jotenkin rahastukselta mutta vasta jälkeenpäin kun peli on hankittu ja sitä on kokeiltu. Sitä ennen peli vaikuttaa tosi siistiltä. :-D

    1. Itsekin odottelen vikat arvostelut sisään Star Warsista. Beta vaikutti kuitenkin suht lupaavalta mutta EA…

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *