Satunnaista päivittelyä

Tuolla taannoin kiroilin ja kirjoittelin aiheesta ”ADSL-toimittajat: 2 – Marko: 0” ja no enpä sitten muistanut päivitellä siitä asiasta. Joten voin korjata asian nyt!

Eli pari viikkoa sitten puheltuani puhelimessa ystäväni Heikin kanssa hän ehdotti, että koitas piruuttani pistää motukka seinään ja kappas kerpelettä sehän toimi! No yhteenvetona lyhyesti, netti tuli toimintaan ILMOITTAMATTA viikkoa etuajassa ja eipä siitä ilmoitettu silloinkaan kun sen asennuspäivä oli. Eli no joo… en tiedä mitä pitäisi ajatella edes, mutta pääasia on kuitenkin, että netti toimii ja data liikkuu.

Tietysti netin saaminen auttaa kummasti koneen käyttöä kun sitä voi oikeasti käyttää niihin tarpeisiin mitä minä tarvitsen. Ja varsinkin nettipelaaminen helpottuu huomattavasti kun käytössä EI OLE mokkulaa.
Siis mokkula on sinänsä hyvä vekotin, mutta 24/7 käyttöön se ei minusta ole. Enemmän juuri matka käyttöön ja semmoiseen pikku näppärään dataukseen. Juuri sopiva Eeelle tai läppärille.

Enpä ajatellut tämän kummemmalla tekstillä teitäkään pitkästyttää. Ja no seuratkaahan Twitterissä ja koittakaahan kommentoida ;)

Kirjoittanut Marko Kaartinen

Nörtti Kuopiosta. Puuhastelee verkkosivujen kanssa työkseen ja vapaa-ajallaan.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *