Shadow Cities

Löysin nyt vasta iPhonelle pelin nimeltä Shadow Cities. Kyseessä on sijaintiin perustuva peli ja taitaapi olla vielä suomalaisten tekemä! Suomessa se on julkaistu ensimmäisenä ja vähän aikaa sitten lähti valloittamaan maailmaa. Tästä johtuen pelin chatissa keskustelu on aika pitkälti suomalaisten hallussa. Suomeahan siellä haastellaan, eilen taisin nähdä jonkun solkkaavan englantiakin.

Pelin takana on firma nimeltä Grey Area ja täytyy sanoa, että on tehty todella komeaa jälkeä! Ai niin… mainitsinko sen, että peli on ILMAINEN! Pelissä on maksullisia osiakin, voit nimittäin ostaa lisää mana-pulloja pelin sisäisen kaupan kautta.

Minuthan saa lisätä kaveriksi, olen arkkitehtien puolella nimimerkillä SnakeDoc. Ilmoitelkaa itsestänne tämän postauksen kommentteihin!

Pelin kotisivut ovat osoitteessa www.shadowcities.com

Kirjoittanut Marko Kaartinen

Nörtti Kuopiosta. Puuhastelee verkkosivujen kanssa työkseen ja vapaa-ajallaan.

3 kommenttia

 1. Löysin tämän silloin kun siitä oli ensimmäinen open alpha, mutta koska se on iPhonelle enkä sellaista omista niin, duh. Ei taida tulla Androidille koskaan, sääli.

  1. Androidille ei taida ihan vastaavaa olla. Paraller Kingdom on hieman vastaava (http://www.parallelkingdom.com/), mutta ei näytä läheskään niin hyvältä – tosin tuo on molemmille iPhonelle ja Androidille sekä hieman laajempi. Koitin tuota, mutta Shadow Cities vetää enemmän puoleensa.

   Android versiosta en osaa sanoa kyllä mitään – toivon, että olisivat tekemässä! Jenkkeihin tosin vähän aikaa sitten taisivat julkaista tämän, joten josko tulisi?

   1. Tuota Parallel Kingdomsia on tullutkin tylsinä hetkinä paukutettua. Alku on sekava ja ulkoasu on hirvittävän ruma, mutta itse peli.. no, kyllähän tuota mieluummin pelaa kuin turpiinsa saa.

    Saa tulla kilpailemaan Kuopion Savonkadun alueesta jos peliä testitte!

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *