Sivusto siirtyi VPS:n päälle

digitalocean-vertical-epsKuten osa varmaan huomasi niin täällä oli ehkä parin päivän ajan tylsä Moi -teksti näkyvillä. Tämä johtui siitä, että siirsin sivuston uuden hostin alle ja tällä kertaa tämä pyörii oman VPS:n päällä.

Tällä kertaa hostiksi valikoitui DigitalOcean niminen lafka. Odottelun jälkeen heille tuli lisää IP-osoitteita EU paketteihin ja sain tilattua VPS:n Amsterdamista, joten yhteyksien pitäisi olla ihan passelit tänne pohjolaankin.

DigitalOcean käyttää palvelimissaan SSD-levyjä, joten niiden puolelta ei ainakaan nopeuksien pitäisi jäädä kiinni. Itselläni sivut ovat latautuneet suht hyvin, mutta WordPressin puolelta pitäisi hieman karsia asioita pois. Voisi melkein kokonaan uuden asennuksenkin tehdä ja samalla puhdistaa kaiken roskan pois – iso urakka edessä siis.

Suosittelen näiden kokemuksieni perusteella DigitalOceania sillä VPS:n saat pystyyn nopeasti ja suhteellisen edullisestikkin vielä. 512MB muistilla, 20GB levytilalla ja 1TB siirtokaistalla oleva VPS maksaa 5 dollaria kuussa kun taas 1GB muistilla, 30GB levytilalla ja 2TB siirtokaistalla oleva 10 dollaria.

Mikäli innostut tilaamaan niin käytäthän minun linkkiä alta niin tuet samalla MarkoKaartinen.net sivustoa.

DigitalOcean: https://www.digitalocean.com/?refcode=34aebd17275a

Kirjoittanut Marko Kaartinen

Nörtti Kuopiosta. Puuhastelee verkkosivujen kanssa työkseen ja vapaa-ajallaan.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *