Sivuston muutoksia ja PeLEtystä

Sivusto tulee syksyn/talven aikana muuttumaan enemmän sosiaalisempaan ja työ/opiskelu painotteisempaan muotoon. Tämä siksi, koska sivustolla nyt ei ole mitään varsinaista suuntaa ollut, noh blogi on ainut mikä päivittyy aktiivisesti.
Syy muutokseen on juuri alkanut koululla alkanut PeLE projekti, jossa olen mukana ja tämä sivusto tulee olemaan oma PeLEni (Personal Learning Enviroment PLE).

Tänne sivustolle tulee normaalien blogi postien lisäksi myös tuohon projektiin liittyviä blogauksia ja muutenkin pyrin aktiivisemmin blogaamaan. Tiedän olen sanonut tämän aiemminkin, mutta tällä kertaa tahti tihenee oikeasti.

Tässä ennen ensimmäistä PeLE tapaamista (joka oli viime torstaina) pohdittuja asioita:

Mitä Ple mielestäsi on?
Näkisin sen jonkinlaisena portfoliona verkossa, tosin enemmän sosiaalisempana kuin pelkkä ansioluettelo.
Ja jos siihen liittää sosiaalisia medioita kuten Twitter ja Facebook tai blogin niin tällöin esimerkiksi työnantaja saa paremman kuvan henkilöstä ja hänen kiinnostuksistaan.
Voisin nähdä omalla kohdallani Ple:n yhdistettynä jo olemassa oleviin asioihin, kuten kotisivuihin, Twitteriin ja Facebookkin.

Mikä sai sinut kiinnostumaan hankkeestamme?
Keväällä kun tuli rekrytointi sähköposti niin se herätti kiinnostusta, sillä olen itse kiinnostunut lähinnä juuri www-puolesta ja tämän takia tahtoisin enemmän verkostoitua mahdollisten työnantajien kanssa, kun se  tällä hetkellä on ollut enemmän kavereitten kanssa verkostoitumista.

Mitä odotan PeLE projektilta?
Tietysti odotan sitä, että saisin laajennettua omaa verkostoani enemmän työelämän puolelle ja saavani kontakteja niin mahdollisista työnantajista kuin muilta saman alan tekijöistä.

Kirjoittanut Marko Kaartinen

Nörtti Kuopiosta. Puuhastelee verkkosivujen kanssa työkseen ja vapaa-ajallaan.

2 kommenttia

  1. Jaaha, sivu siis ei muutu mitenkään ;)

    Tulee vaan blogauksia tuon PeLEn liittyen ilmeisesti. Eli voit *körm* toiselle sivulle jatkaa teeman tekemistä ja ei tarvii tälle uutta väsätä ;)

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *