Uudistus part 1

Uudistaminen on aloitettu ja layout on työn alla ja sivun rakenne on päätetty. Ja tässä postauksessa tulee paljastuksia teille!

Rakenne
Sivusto rakennetaan uudestaan TÄYSIN puhtaaseen WordPressiin, eli sivuston postaukset tuodaan puhtaalle pohjalle ja näin saan turhat pluggarit karsittua pois ja WordPressin ominaisuuksia käyttöön.
3.0 myötä tuli multisite mahdollisuus suoraan WordPressiin ilman MU:ta, joten käytän tätä hyväkseni ja jaan sivuston ainakin kahteen blogiin (blogi 1 sisältää sivuston + tämän blogi puolen / blogi 2 on photoblogi).
Tämä kahden blogin rakennus tarkoittaa kahta eri teemaa, koska photoblogin rakenne tulee olemaan erilainen, teemojen värimaailma ja ulkoasu tulevat olemaan samanlaiset.

Sosiaalinen media
Tuon enemmän sosiaalista mediaa näkyville sivuilla, tulen keskittymään Twitteriin ja Facebookkiin. Ja täten olenkin perustanut Facebookkiin oman sivun MarkoKaartinen.netille. Katsotaan tuleeko tuosta mitään vai jääkö tuo vaan torsoksi, mutta sinne olisi tarkoitus raportoida sivuston uudistuksen etenemisestä yms.
Myös Twitterissä voitte seurata kehitystä suoraan minun Twitter tilin kautta, joka on twitter.com/MarkoK

Menkääs katsomaan Facebook sivua ja seuratkaa Twitteriä! Jonnekkin tulee jotain teaseria sivupohjasta kunhan semmoisen saan aikaseksi!

Kirjoittanut Marko Kaartinen

Nörtti Kuopiosta. Puuhastelee verkkosivujen kanssa työkseen ja vapaa-ajallaan.

1 kommentti

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *