WP:n automaattinen päivitys häröilee…

Vasemmalla mitä pitäisi olla ja oikealla mitä on

Kun lisäosaan tulee uusi versio niin se näkyy pallona hallintapaneelin oikeassa yläkulmassa, lisäosat painikkeen vieressä.
Sen jälkeen mennään ja katsotaan mikä lisäosa vaatii päivitystä ja päivitellään se joko automaattisesti tai manuaalisesti.
Eikö muuten kuulosta kivalta toi automaattinen päivitys lisäosien kohdalla?
Ei se ole aina niin kiva kun luulisi. Nimittäin eilen illalla bongasin, että Nextgen gallery ei ole toiminnassa vaikka sen pitäisi ja samoin Postratings ei ole toiminnassa.
No aloin nyt selvittelemään asiaa ja huomasin, että kyseisten lisäosien kansio on mutta sisältöä ei ole kokonaan siellä.

Tulin siihen lopputulokseen, että kun olen päivittänyt lisäosaa automaattisesti niin siinä on mennyt jotain pieleen ja se on kadottanut tiedostot.

Eli siis SUOSITTELEN lataamaan uuden lisäosan kun se tulee ja MANUAALISESTI päivittämään sen. Näin vältyt siitä, että ei lisäosat katoile sivuiltasi.

Kirjoittanut Marko Kaartinen

Nörtti Kuopiosta. Puuhastelee verkkosivujen kanssa työkseen ja vapaa-ajallaan.

2 kommenttia

  1. Kannattaa lukea varsinkin Nextgenin manuaalit, maininta löytyy että pluggari pitää asentaa kansioon wp-content/plugins/nggallery kun se siinä paketissa on "nextgen-gallery" kansiossa.

    Tällä ajan vaan sitä takaa että jos nextgenin päivittää automaattisesti niin se sekoaa todennäköisesti noiden eri kansioiden takia.

    <abbr>Käyttäjän Heikki viimeisin posti: Kannettava ongelmia</abbr>

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *