Applen älykellolle ”iWatchille” on kysyntää jo ennen sen julkaisua

iWatch_perspectiveApple on siinä maineessa, että sen huhutut tuotteet tekisivät kauppansa jo ennen julkaisua vaikka sen ominaisuuksista ei tiedetä vielä yhtään mitään.

Tämä on Applelle jo hirveän hyvä tilanne sillä he tietävät jo nyt, että tuo kannattaisi tehdä sillä uuden tutkimuksen mukaan 19% amerikkalaisista ostaisi huhutun ”iWatchin”. 5% vastaajista ilmoitti erittäin todennäköisesti ostavansa tulevan iWatchin. Lisäksi 14% ilmoitti mitä todennäköisimmin ostavansa iWatchin.

ChangeWave Research teetti kyselyn maaliskuussa ja siihen vastasi lähes 2000 amerikkalaista, kysely ei rajoittunut pelkästään Apple käyttäjiin.

Kuvassa on muuten yksi konseptikuvista jollainen iWatch voisi olla. Sitä ei tiedä vielä kukaan millainen siitä on tulossa tai milloinka se on tulossa. Ei ainakaan julkisuuteen ole tullut mitään tietoa siitä.

Ostaisinko minä iWatchin? En oikeastaan tiedä vastausta tuohon kysymykseen sillä päätös riippuu ominaisuuksista ja hinnasta. Kiva leluhan se voisi olla, mutta eri asia on se olisiko siitä mitään käytännön hyötyä. Normaalin kellon saat aika varmasti paljon edullisemmin kuin tuon iWatchin.

Jäädään odottelemaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan ja katsotaan mitä Apple puskee markkinoille. Tällä hetkellä odotan uuden iPhonen julkaisua niin tippuisi tuon iPhone 5:n hinta ;)

Lähde: Macmaa

Kirjoittanut Marko Kaartinen

Nörtti Kuopiosta. Puuhastelee verkkosivujen kanssa työkseen ja vapaa-ajallaan.

3 kommenttia

  1. Yksi aika siisti juttu olisi jos kellossa olisi GPS ja sillä voisi jotenkin nauhoittaa/tallentaa reitin mitä pitkin on kuljettu. Voisi olla hyödyllinen esimerkiksi kävelylenkillä, kun voisi myöhemmin pistää reitin kartalle ja katsoa miten paljon on tullut liikuttua jne.

    1. Tuommoinen kello on olemassakin, ainakin Nikellä on Nike+ SportWatch. Ja minusta Garminilla on kanssa vastaava. Eli tuommoisia GPS kelloja on.

      Mimmoinenhan olisi iWatchin akunkesto :D

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *