Battlefield 4 vuotaa muistia

BF4 vuotaa muistiaNiin tekee ja pahasti. Hankin joululomani aikana edukkaasti Battlefield 4 pelin ja nyt lauantaina pääsin pelaamaan. Jonkun aikaa pelattuani Battlefield 4 alkaa syömään muistia kuin mikäkin ja tuloksena on pelin ”lagaaminen” ja muisti 100 prosentissa. Oikealla oleva kuva näyttääkin sen, että muisti on lähes kokonaan käytössä ja cachessakaan ei ole juuri mitään. Koneessani on tuo 8 gigaa muistia ja peli pyörii vallan mainiosti aina siihen pisteeseen asti kun muisti menee kokonaan käyttöön.

BF4 vuotaa muistiaToinen kuva onkin sitten tutkimista siitä mikä sitä muistia käyttää, kuvan mukaan ei yhtään mikään… Tämä onkin se mielenkiintoisin asia sillä muisti on käytössä ja ainut millä olen saanut muistin ”nollattua” on ollut koneen uudelleenkäynnistys.

En ole ongelman kanssa yksin, EA:n foorumeilla on 65 sivua jauhantaa tästä ja ongelma on jatkunut todella pitkään eikä korjausta ole vieläkään tullut! Toivotaan, että jonkinlainen korjaus tähän tulee sillä lievästi sanottuna ärsyttää kun kesken kierroksen peli jumittaa ja kone pitää käynnistää uudelleen.

Päivitystä
Kuten tuossa ketjussakin sanoin niin tein hieman temppuja tämän Reddit ketjun mukaan ja en ole saanut hetkeen muistivuotoa aikaiseksi. Toivottavasti tämä auttaa muita!

Kirjoittanut Marko Kaartinen

Nörtti Kuopiosta. Puuhastelee verkkosivujen kanssa työkseen ja vapaa-ajallaan.

2 kommenttia

    1. En osaa tarkalleen sanoa sillä sitä ei ole asennettuna juuri nyt ja se riippuu siitä miten paljon sinulla on lisäosia siihen. Äkkiseltään kun googlasin niin peruspelin koko on noin 30 gigatavua ja siihen lisäosat päälle noin 5 gigaa per lisäri. Eli mennään varmaan 50-60 gigan luokkaan sillä lisäosia on viisi kipaletta.

      Ja tämä artikkelin muistivuotohan korjattiin jossain näyttis ja bf päivityksessä. Ainakin omalla kohdallani.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *