Domaineja

Free PositiveSSL and WhoisGuard with Every Domain PurchaseDomain, eli verkkotunnus jotka helpottaa huomattavasti surffaamista Internetissä. Nimittäin ellet voisi kirjoittaa osoitetta markokaartinen.net joutuisit kirjoittamaan ip-osoitteen ja siihen oman tunnistimen. Elämä on siis huomattavasti helpompaa domainien avulla.

Tällä artikkelilla on yksi tarkoitus, nimittäin kertoa mistä itse hankin domainit – tätä kun on jokusen kerran minulta kysytty ja itse olen jokusen domainin hankkinut sillä sattuupa firmanikin hankkimaan domaineja jos asiakas näin haluaa. Olen koittanut useita eri palveluita ja vihdoin löytänyt erittäin pätevän firman, jolta olenkin viime aikoina hankkinut kaikki tarvitsemani domainit (paitsi .fi domainit, jotka hankin Ficoran kautta).

Firma josta puhun näkyy tuossa mainoksessakin. Nimittäin Namecheap on yritys jolta olen viimeaikoina ostanut jokusen domainin. Yksi erittäin hyvä puoli on tuossa se, että saat ilmaisen WhoisGuardin domainillesi (eli domainin yhteystietona ei näy sinun tietoja julkisesti) sekä SSL sertifikaatti ekaksi vuodeksi erittäin halvalla! Namecheapilta tuli hankittua SSL sertifikaatti ihan sen takia, että halusin koittaa miten tämmöisen asentaminen tapahtuu ja miten se toimii (pitää kehittää itseä!).

Mikäli haluat hankkia domainin niin mene tuon bannerin kautta, tuet tätä sivustoa sekä Pottu.fi palvelintani.

Kirjoittanut Marko Kaartinen

Nörtti Kuopiosta. Puuhastelee verkkosivujen kanssa työkseen ja vapaa-ajallaan.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *