Ei tekosyitä…

Suotta niitä latelemaan, ei ole ollut vain kauheaa innostusta kirjoitella mistään. Ideoita on silti ja katselen tässä saanko testattavaksi pari asiaa tänne. Ei niinkään laitteita, mutta ohjelmia ja tämmösiä pieniä juttuja olisi mielessä.

Perjantaipohdinnan olen tahtomattani oikeastaan kuopannut. Ei nimittäin ihan äsken ole tullut minkäänlaista perjantaipohdintaa. No ehkäpä palaan siihen perinteiseen ”kirjoitan kun jaksan” taktiikkaan. Se on tuntunut aiemminkin toimivan suhteellisen hyvin ja ei se artikkelien määrä niin paljoa merkkaa.

Videobloggausta en ole täysin kuopannut, en ole vain saanut inspiraatiota tehdä minkäänlaisia videoita. Ehkä tässä lähiaikoina, riippuu tuleeko mitään jännää postiluukusta josta voisi videon pykätä. Tietty tähän videobloggaamiseen voi aiheita ehdotella!!

Puhutaanpa tähän samaan syssyyn kävijämääristäkin. On ollut erittäin hauska huomata, että määrät pysyvät suhteellisen samana vaikka artikkeleita ei välttämättä tulekaan. Google tuo aika paljon kävijöitä tänne ja se on sinällään ihan hyvä asiakin, saisi vielä niitä kommentteja ja sitä sanaa kiertämään vielä enemmän. Ainahan sitä kävijää voisi enemmän olla!

Mitähän sitten tarinoisi, tästä tuli tämmönen erittäinen sekalainen postaus minusta ja blogista, haittaako se ketään? Ei pitäisi sillä blogi on minun :) Kommenteissa saa tietty valittaa, mutta kohtuudessa sekin.

Jospa tämä olis tässä, hyvää jo alkanutta viikonloppua :)

Kirjoittanut Marko Kaartinen

Nörtti Kuopiosta. Puuhastelee verkkosivujen kanssa työkseen ja vapaa-ajallaan.

4 kommenttia

 1. Minullakin on kirjoittaminen jäänyt vähiin. Tuntuu niin kuin nykyaikana blogeja ei kauheasti luettaisi vaan kaikki tapahtuisi Facebookissa tai jossain muussa sosiaalisen median palvelussa. :-/

  1. Kävijämäärät kuitenkin on ihan kohtuulliset olleet vaikka sisältö on uupunut hieman. Toin itselleni kannusteeksi tuon ”Tulossa pian” palikan sillä se muistuttaa aina kun käyn sivuilla, että teeppäs jotain.

   Osa syynä voisi sanoa tähän kirjoitustahtiin sen, että olen vapaa-aikaa uhrannut erinäisille projekteille. Osa niistä liittyy suoraan töihin ja osa on taas omia (yhdestä lisää kohtapuoliin blogissakin!).

   Sinullakin on varmasti muita projekteja kuin Kuopassa.net, Goottideittiä näyt ainakin kehittävän aktiivisesti vieläkin ;)

   1. Hah, botit asialla.Noita on mulla spämmifiltterissä silloin tällöin, kopsattuja kommentteja omasta blogista.

    Jännä että kopattu toiseen blogiin täältä.

    On ne botit vänkiä.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *