Formspring.me

Ajattelin blogailla tästä SoMe palvelusta tällä kertaa (pssst pari muutakin SoMe aiheista tulossa). Eli kyseessä on ”kysy minulta mitä tahansa” -tyyppinen palvelu. Eli sinä voit kysyä siellä keneltä vain palveluun rekisteröityneeltä käytännössä mitä vain. Voit käydä kysymässä minultakin jotain – siis IHAN mitä tahansa! Tietysti en takaa, että vastaan, sillä olen siellä omalla nimelläni ja joku kysymys voi olla liian henkilökohtainen minulle. Joten pidän oikeuteni poistaa sen ja jättää vastaamatta.

Itse palvelusta vielä, olen ollut pari päivää siellä ja se vaikuttaa ihan hauskalta. Tosin vain pari kysymystä on tullut, joten en voi sanoa sen aktiivisuudesta oikein mitään. Toiminta on tosin moitteetonta ollut, joten ei ole oikein pahaa sanottavaakaan tästä palvelusta. En tiedä miten aktiivisesti tätä tulen käyttämään, mutta hauska kokeilu joka tapauksessa! Jos innostaa niin käväse toki kysymässä jotain!

Minä Formspringissä: formspring.me/markokaartinen

Kirjoittanut Marko Kaartinen

Nörtti Kuopiosta. Puuhastelee verkkosivujen kanssa työkseen ja vapaa-ajallaan.

1 kommentti

  1. Upeita ja hauskoja SoMe sovelluksia on viime aikoina pulpahdellut minulle esiin kuin liukuhihnalta. Itse tykkään SoMe:illa, mutta ongelma onkin siinä, että jos ei ole yhtä valveutuneita ystäviä ja kavereita, niin SoMe:a on aika tylsä käyttää pidemmän päälle, jos siellä "yksinään" joutuu palloilemaan. Olen ainakin kokenut hankalaksi uusien SoMe sovellusten markkinoinnin. Monella suomalaisella olisi kehittämisen paikka tässä asiassa….

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *