Hanki lahjaksi Spotifyn tai Netflixin lahjakortit

Onko joululahjoja vielä hankkimatta? Tässä on kaksi helppoa vinkkiä siihen! En saa näistä vinkeistä senttiäkään kotiinpäin joten linkkejä voi vapaasti linkata ja hankkia sitä kautta passelit lahjakortit!

Netti on yhä tärkeämpi osa ihmisen elämää ja sinne on nykyään mennyt musiikki Spotifyn kautta sekä elokuvat ja sarjat Netflixin kautta. Molemmat palvelut toimivat loistavasti niin täppäreissä, läppäreissä, kännyköissä sekä monissa muissa laitteissa.

Spotifystä suosittelen Premium jäsenyyden hankkimista sillä sitä kautta voit kuunnella musiikkia kaikissa laitteissasi ilman mainoksia sekä voit ladata kappaleet Offline tilassa käytettäväksi. Hintaa kuukauden lahjakortille tulee 9,95 euroa. Spotifyn lahjakortin saat hankittua täältä.

Netflixissä on huima määrä sarjoja sekä elokuvia. Kuukauden tilauks Netflixiä maksaa 7,99 euroa ja voin sanoa, että se on sen arvoinen! Netflixin lahjakortin saat hankittua täältä.

Kirjoittanut Marko Kaartinen

Nörtti Kuopiosta. Puuhastelee verkkosivujen kanssa työkseen ja vapaa-ajallaan.

2 kommenttia

  1. Spotify on kyllä hyvä. Itse käytän hyvin paljon Spotifyä se on meillä Soneran kautta, siinä ei ole niitä mainoksia ja olen erittäin tyytyväinen tuohon. Ei ole kuukausimaksultaan kovinkaan kallis… Olen paljon miettinyt tuota Netflixxiä että ottaisinko käyttööni täytyy katsoa jos vaikka jossain vaiheessa kokeiluksi sitä, eikös sen saa kuukaudeksi ilmaiseksi ns. Koekäytöön? Sekin voisi olla hyvin kiinnostava palvelu

    1. Netflixin sain itse kokeilukäyttöön loppuvuodeksi kun olin spotifyn premium käyttäjä. Sen taitaa kuukaudeksi kyllä saada kokeiluun ja ehdottomasti kannattaa kokeilla!

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *