Hieman tekniikkaa ja pelailua

Ajattelin kirjoitella tämmöisen postauksen, jossa on vähän tekniikasta ja pelailusta. Mielessä oli myös isompia artikkeleita näistä, mutta aloitetaan ainakin lyhyistä kommenteista ja ajatuksista. Katsotaan jos siirrytään sitten isompiin ja kattavempiin artikkeleihin.

Kovat on huhut, että Suomeenkin on tulossa iPad myyntiin. Tosin Ellos myy sitä jo, mutta tämä vain sen ansiosta, että heillä on hyvät yhteistyökumppanit. Mikään muu liike ei vielä iPadia myy. Kiinnostaa nähdä mille tasolle senkin vekottimen hinta tulee jäämään.

Toinen tekninen vekotin mikä on herättänyt mielenkiintoni on Xboxin Kinect. Tämä entiseltä nimeltä Project Natal oleva vekotin on Xboxiin tuleva lisäpalikka ja sen kautta sinä voit omalla kehollasi ohjata pelejä. Eli vähä Wiin tyylinen toteutus Xboxille, mutta ilman niitä kapuloita jotka lentävät päin televisiotasi. Tämä voi ollakin kohta uutena tulokkaana tänne asuntoon.

Siirrytäänpäs pelien maailmaan. Call of Duty Black Ops on ollut kovassa peluussa tässä taloudessa (lähinnä minun takiani). Olen pitänyt kyseisestä pelistä, vaikka oli yksi iso ongelma (ongelma on vieläkin). Nimittäin minun rank ja kokemus nollaantui – ainoastaan classit jäi, mutta niitä ei voinut muokata. Olen kohta pelannut samalle rankille, kuin olin ennen nollausta – toivotaan, että voin taas muokata classeja.
Tätä ongelmaa lukuunottamatta peli on ollut loistava ja erittäin addiktoiva! Olen pyöritellyt myös omaa palvelinta ja sielläkin on riittänyt pelaajia ja homma on toiminut hyvin. Tästä tulossa blogipostausta myöskin myöhemmin.

Lisää blogausta tulossa vielä tällä viikolla, katsellaan jos saisin kirjoiteltua jotain ennen viikonloppua!

Kirjoittanut Marko Kaartinen

Nörtti Kuopiosta. Puuhastelee verkkosivujen kanssa työkseen ja vapaa-ajallaan.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *