Ideoita haasteeseen

Kuten osa teistä tietää, minulla on menossa 365 kuvaa vuoden aikana -haaste. Tästä Projekti 365:stä  voitte lukea lisää sille omistetusta sivusta: https://markokaartinen.net/projekti365/.

Eli, jonkin kuvan kuvauksesta vihjasinkin sitä että tänne tulee jonkinlainen ehdotusosio. Tahtoisinkin ideoita kuviin. Eli jonkinlaisia teemoja? Kuva ideoita? Eli simppelisti, millaisen kuvan voisin ottaa?

Nyt on onneksi tän illan kuvalle idea, mutta olen monesti miettinyt mistä otan kuvan. En tietenkään osaa välttämättä toteuttaa ihan kaikkia ideoita (riippuu ideasta). Laita idea tähän postaukseen! Kommentointi on avoinna kaikille!

Kirjoittanut Marko Kaartinen

Nörtti Kuopiosta. Puuhastelee verkkosivujen kanssa työkseen ja vapaa-ajallaan.

4 kommenttia

 1. Idea: kävele 24 km niin kuin minä tänään ja ota kuvia. Julkaise niistä parhaimmat. Siinä on mahdollisuus ottaa HETI kuukaudenkin kuvat!

  1. Ideana olisi ottaa kuva per päivä. Ja nyt pari kuvaa pääsi eräiden syiden takia lipsumaan, mutta semmoista on elämä. Joten yhellä kävelyllä ei kuukauden kuvia oteta tähän projektiin :P

   Jos ei sitten kävele tota 24km kuukauden aikana :D

 2. Jos kaapista tai jostain muualta löytyy vanhaa antiikin aikaista tekniikkaa (tietokoneet, konsolit, jne..), ikuista ne projektiisi. Lisäksi jos saat ikuistettua jotain, mikä on näille laitteille tyypillistä, niin aina parempi ja hauskempi :). Nintendo 8-bit:sen pelikasetteihin piti aina puhaltaa, että ne lähti toimimaan..esim siis jotain tuon suuntaisia tyypillisyyksiä :). No joo..älä nyt tuommosta ikuista, mutta ymmärsit pointtini.

  1. Noh vanhimpia tietokoneita on noi romut tossa nurkassa :D tosin niitäkin voisi ehkä kuvata – ei ehkä koneita mut komponentteja (btw – saa tulla koppasee ilmasiks koneita :D vanhaa rautaa!)

   Nintendoo en omistanut junnuna joten se ei nt onnistu :D tosin tosta olis saanu hauskan kuvan :)

   Kiitoksia ideoista!

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *