Joulupohdinta

Jo joutui joulu taas. Huomenna on jouluaatto joten perjantaipohdinta on oikeaan aikaan. Samaan aikaan on ollut monta muutakin jouluista settiä menossa kuin itse joulu.

Aloitetaan perinteisistä ja ei niin perinteisitä joulukalentereista. Itsellänihän on jo oikeastaan pieni perinne, että joko teen uuden joulukalenterin tai parannan vanhaa joulukalenteria. Teen nimittäin sen tapani mukaan verkkoon. Tänä vuonna tein täysin uuden osoitteeseen joulu.kalenteri.me. Tämä on ollut tähän astisista joulukalentereistani suosituin. Hieno homma ja vielä ei ole myöhäistä kahlata kaikkia luukkuja läpi!

Toinen erittäin pirullinen asia on Steamin joulutarjoukset. Tässä vaiheessa voi sanoa viimeistään hyvästit viimeisillillekkin roposille kukkarossa. Olen hankkinut jo yhden Indie-pelipaketin ja pari pienempää peliä siihen kaveriksi. No tänä jouluna on vielä tuo pirun lahjasetti, joten pelattava on jos meinaa voittaa jotain. Ei ole kovin hyvää tuuria ollut vielä tossakaan, mutta jospa se palkitsisi vielä.

Vietän joululomaa maanantaihin asti, joten saa hieman rentoutua täällä maalla. Saunoessa ja syödessähän se joulu taitaa mennä, mutta eikös se niin pidäkin?

Hyvää joulua teille kaikille!

Kirjoittanut Marko Kaartinen

Nörtti Kuopiosta. Puuhastelee verkkosivujen kanssa työkseen ja vapaa-ajallaan.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *