Kun asiat menee päin honkia

Tehdääs välistä jotain semmoista mitä en ole tänne blogin puolelle tehnyt pitkän aikaan ja sehän on se, että typottelen juttu näinkin vähän aikaa tapahtuneesta.

<avautuminen>

Eli aloitetaas tästä nörtimmästä asiasta.
Nimittäin oma shelli/web/säätö -palvelin hosti meni Futuronin hoiviin ja ne jotka tietää yhtään tästä alasta niin kiroaa Futuronia NYT. (kiitos)
Joten tämä tietää siirtoa Futuronilta toisaalle. Se uusi paikka ei ole vielä varmistunut ja sitä ei ole tilattukaan vielä.
Kyllä nyt joku pissii omaan pakkiin (intti vertaus) tässä hommassa, sillä menivät yhden loistavan palvelun pilaamaan totaalisesti, niin palvelun kuin hinnan puolesta.

Ja ihan kuin tämä ei tuottaisi tarpeeksi ongelmia minulle, niin tässä niitä tulee ampärillinen lisää.
Jotkut tietää, että täällä on remppa menossa (siis taloyhtiössä) ja siihen liittyen tämäkin kämppä rempataan, mutta asioilla on tapana mutkistua ja muuttua hyvinkin pikaisesti. Sain tänään lippulappusen postiluukusta, jossa luki seuraavaankaltaista: ”1.6. alkaen seuraavien asuntojen vedentulo katkaistaan (ja kyllä asuntoni oli listassa) ja tällöin ei vettä tule.”
Noh tämähän tietysti pistää ketuttamaan hieman lisää vielä sillä kuten tarkkaavaiset tajuaa niin 1.6. on 2 VIIKON päässä. Ja eikä tässä vielä kaikki! Vesikatko kestää reilut 3kk ja tässähän ei ole mitään järkeä enää jäädä asumaan tähän, koska 3kk ajalta EN ala maksamaan vuokraa.
Eikä tässäkään vielä kaikki! Ja nyt jotkut ajattelee: ”mene kesäksi porukoille tjs.”. Muuten joo, mutta kesä on oltava näillä seuduille erinäisten töiden takia ja porukat asuu liian kaukana tähän tarkoitukseen soveltuen, joten ainut mahdollisuus on hankkia suhteellisen lyhyellä varoitusajalla asunto ja muuttaa ja ja ja ja ja…. (ressi)

</avautuminen>

Kiitos ja hyvää yötä!

Kirjoittanut Marko Kaartinen

Nörtti Kuopiosta. Puuhastelee verkkosivujen kanssa työkseen ja vapaa-ajallaan.