Kuulumisia vol xyz

Siitä on melkein kuukausi kun olen tänne kirjoitellut, en tiedä miksi näin pitkä väli. On pitänyt kirjoittaa monista asioista, mutta yllättäen on jäänyt.
Tässä postauksessa olisi tarkoitus hieman valottaa mitä tässä on nyt tapahtunut ja no blogata jotain mielenkiintoista ja vähemmän mielenkiintoista.

Sivusto

Sivustolla nyt ei ole tapahtunut paljoa, etusivua hieman muokattu sekä päivitetty WordPressin pluggareita ja tarvittaessa itse WordPressiäkin. Salaa olen rakennellut uutta ulkoasua CV:lleni, mutta se on vielä kesken ja sitä ei ole täten julkaistu.

Eee Pc 901

Olen nyt käyttänyt omaa Eee Pc 901 miniläppäriä parin kuukauden ajan ja ajattelin pistää tähän nyt hieman ajatuksiani siitä vempaimesta.
Jos olette lukeneet aiempia postauksiani niin olette varmaan huomanneet, että olen pistänyt Eeehen Ubuntun. Mutta Ubuntu ei ollut kuitenkaan kauaa siinä, koitin myös Ubuntu Eee:tä ja eeebuntua, mutta kumpikin oli kivoja ja toimivia, mutta en kuitenkaan jäänyt niitä käyttämään.

Tällä hetkellä omassa Eeessäni on nLitellä muokattu Windows XP joka toimii lopulta loistavasti, ja se on osittain siksi, että jotkin käyttämäni ja tarvitsemani sovellukset eivät toimineet Ubuntussa, joten Windows XP sai tulla asuttamaan Eeeni kovalevyä.

Eee on loppujen lopuksi aivan loistava kone ja on asettanut itselleni uuden mielikuvan kannettavan tietokoneen koosta sillä 15.4″ näytöllä varustettu ”normaali” kokoinen läppäri tuntuu jättiläiseltä.
Ja onhan se kiva ja näppärä kun pulpetille mahtuu muutakin kuin tietokone, eli koulu/luento käyttöön aivan loistava kone.

Sekalainen säätö ja häsellys

Olen mukana Finice Ry:n hallituksessa ja sen toiminnassa. Olemme rekisteröityneet yhdistykseksi Lokakuussa 2008 eli toimintamme on alussa ja lisäinfoa saatte sivuiltamme www.finice.org.

Olen myös hankkinut ulkoisen kiintolevyn, sillä koin tarpeeksi saada helposti siirrettävän kiintolevyn, joten päädyin hankkimaan Lacien ulkoisen levyn. Tämä on toiminut vallan mainiosti minun käytössäni ja suosittelen sitä muillekkin.

Ylläpidän myös omaa virtuaalipalvelinta joka hyrrää Debianin päällä. Palvelimella pyörii bounceri sekä shelli, ja EN ole jakamassa näitä ilmaiseksi teille!

Olen myös autellut ja tehnyt ystävilleni/tutuille/tuntemattomille webbisivuja sekä koodaillut kaikessa hiljaisuudessa koodinpätkiä sinne sun tänne.

Ja kyllä olen vieläkin opiskelemassa Ammattikorkeakoulussa ja joskus olisi tarkoitus valmistua täällä, mutta siihen on vielä aikaa.

Kirjoittanut Marko Kaartinen

Nörtti Kuopiosta. Puuhastelee verkkosivujen kanssa työkseen ja vapaa-ajallaan.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *