Leffailua

Osa varmaan muistaa, että joskus pidin kirjaa katsomistani leffoista täällä sivustolla. Silloin se oli WordPressin päällä ja lisäosan avulla toiminnassa.

Nyt kuitenkin olen koodannut täysin oman systeemin joka ei ole riippuvainen WordPressistä mitenkään. Vieraat voivat ehdottaa elokuvia ja kommentoida, kommentoinnin yhteydessä voit antaa oman arviosi elokuvasta. Sovellus näyttää jopa trailerin suoraan Youtubesta ja hakee dataa IMDB:stä.

Tarkoituksena ei ole antaa mitenkään syvällisiä elokuva-analyysejä. Itse annan vain tähden ja ehkä kommentin elokuvasta. Tavoitteena on lähinnä pitää listaa leffoista ja jättää oma tähtiarvio elokuvasta.

Joitain lisäfeatureja saatan koodailla tuonne vielä, nythän siellä on seuraavat:

 • Arkisto
 • Top10
 • Leffojen listaus (x kpl per sivu)
 • Haku
 • Kommentointi / arviointi
 • Ylläpitäjän leffojen lisäys (arviointi)
 • Hakee IMDB:stä perustietoja
 • Hakee Youtubesta trailerin
 • Spämmin esto Akismetin avulla

Osoitehan on Leffat.MarkoKaartinen.net.

Elokuvia saa ehdottaa!

Kirjoittanut Marko Kaartinen

Nörtti Kuopiosta. Puuhastelee verkkosivujen kanssa työkseen ja vapaa-ajallaan.

9 kommenttia

 1. Jes! Katsotaan mitenkä maut natsaa ja saanko itsekin vinkkejä leffasivultasi. Oman katalogin olen pyrkinyt pitämään samaan tapaan simppelinä :) pystyykös tuota tilaamaan RSS:nä?

 2. Löysin itseasiassa vanhan systeeminkin tuolta kannan puolelta :D Eli vuodelta 2008 on jokunen arvosteltu elokuva :D Helkutti, pitääpä lisätä tähän systeemiin noi!

 3. Jes, tilattu! Tohon olis tosin kiva saada myös pisteet. Ja kansikuva ;) mutta ainakin ne pisteet.

  1. Kansikuvaa ei tuu tällä hetkellä ollenkaan, millään muotoo minnekkään :D Pitää etsiä joku keino muiluttaa sekin. Pisteet voi lisäillä jossain välissä.

   Traileri nappia pitää kehittää kanssa sillä se ei aina löydä traileria.

 4. Kuvien HTML-tagien kohdalla kannattaa laittaa width- ja height-attribuutit, koska silloin etenkin hitailla nettiyhteyksillä leiskan pomppiminen vähenee kun kuvien mittasuhteet on ilmoitettu jo ennen kuvien latautumista. ;-)

  1. Voisi pistelläkkin, kuvia on pari mutta osa on joo laitettu hieman pienemmäksi cssllä kun laiskotti eikä jaksanu kuvankäsittelyohjelmalla ronkkia :D

   Offtopic:
   Voisi jonkinlaisen taskilistan kehitellä projuille jotka ei ole julkisena githubissa kuten tämäkin leffa saitti :D

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *