Miksi et keskity yhteen aiheeseen?

Tätä kysymystä minulle ei ole kukaan esittänyt (jos on niin en ainakaan muista). Ajattelin kuitenkin, että tähän voisi olla hauska vastata sillä pohdiskelin itse juuri tätä asiaa.

Tällä blogillahan ei ole mitään yhtä ja ainutta aihetta vaan ne vaihtelee – välillä aika paljonkin. Aiheena on oikeastaan ne asiat mitkä sattuu millonkin minua kiinnostamaan. Mikäli halusit lyhyen vastauksen niin lopeta lukeminen tähän!

Pidin aikoinaan sivustoa nimeltä MarkoNetti ja tämä sivusto sisälti kaikkea mitä verkkosivut silloin tahtoivat sisältää eli avatareja, taustakuvia, foorumin, koodinpätkiä, linkkejä ja vaikka sun mitä muuta. Varsinaista blogia ei kuitenkaan silloin vielä ollut olemassa itselläni. Itseasiassa löysin kolme blogipostausta vuodelta 2005 osoitteesta http://markokaartinen.blogspot.fi/ – pidin tuon verran blogia silloin. En osaa sanoa miksi blogin pitäminen loppui tuohon kolmeen postaukseen. Hankin muuten juuri äsken markonetti.com domainin, ihan vain nostalgian vuoksi! Sieltä ei vielä mitään kyllä löydy ja tulen kirjoittamaan tästä oman postauksen myöhemmin.

Vuonna 2006 työharjoittelun myötä tuli hankittua tämä domain – markokaartinen.net (hankittu itseasiassa 17.11.05, joka on silloin kun sain harjoittelupaikan). Samalla alkoi myöskin ensimmäiset kokeilut PHP:n parissa. Tällöin alkoi ensimmäiset varhaiset blogikokeilut joista osa löytyy varmaan jostain tallestakin (ehkä).

Aivan alusta lähtien kun hyppelin WordPressin ja Textpatternin lähtien on aiheet vaihdellut laidasta laitaan. Harmikseni en armeijan aikaan jaksanut blogia pitää juurikaan sillä vapaa-aika meni lähinnä nukkumiseen ja rauhoittumiseen. Tässä nykyisessä blogissa on arkistossa vuodelta 2007 pari artikkelia tuotuna ja sitten on ollut oikeastaan sama setti toiminnassa. Eli kohta on viisi täyttä vuotta tavaraa täällä blogin puolella!

Yksi asia on ollut sama vuosien varrelle. Näiden artikkeleiden sisältö on hyppinyt sinne sun tänne. Aiheina on yleensä ollut tietotekniikkaan viittaava aihe. Olen kuitenkin hieman pyrkinyt saamaan enemmän laitteisiin ja vekottimiin viittaavia artikkeleita, haluaisinkin tehdä enemmän ja saada enemmän laitteita testiin.

Kirjoittanut Marko Kaartinen

Nörtti Kuopiosta. Puuhastelee verkkosivujen kanssa työkseen ja vapaa-ajallaan.

3 kommenttia

  1. Vuonna 2005 sait siis ajokortin? :-D Vanhojen blogimerkintöjen lukeminen on nostalgisista syistä hauskaa kun voi vakiobloggareiden kohdalla huomata kehitystä tapahtuneen milloin milläkin tavalla.

    1. Khyl! Vanhat kirjoitukset on kyllä hauskoja ja pitäisi koittaa kaivaa noita vanhempia settejä jostain.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *