Mitä tekniikkaa 800 eurolla?

Pohditaanpas hieman sillä kuvitteellisen rahan tuhlaaminen on paljon edullisempaa, kuin oikean. Sekä se on hauskaa puuhaa sillä voi kuvitella olevansa 800 euroa rikkaampi.

Mitä tekniikkaa ostettaisiin siis 800 eurolla? Tämä ajatus Sortter lainavertailun puolelta. Eli leikitäänpäs. Otetaan kaupaksi Gigantin verkkokauppa ja hinnat mitä esitän ovat olleet hintoja 7.9.2023 ja ne ovat voineet muuttua.

Mitä ostetaan?

800 eurollahan saa vaikka mitä tai sitten ei oikein mitään. Riippuu hieman mitä lähdetään ostamaan. Keskitytään kuitenkin tekniikkaan. Otetaan pari eri vaihtoehtoa ja pohditaan niitä.

Pelaaminen

Lähdetään ensin pelaamaan 800 eurolla. Saisit itseasiassa 799 euron tarjoushinnalla Asus TUF Gaming pelitietokoneen ja jäisi vielä euro karkkiin! Ihan ok kone, mutta ehkä lähdetään kuitenkin konsolipuolelle.

Itse lähtisin hakemaan Playstation 5 pelikonsolia. Sieltä löytyisi 549 euron hintaan PS5 + COD MW2 bundle jossa saisi siis pelinkin mukaan. Pitäähän se toinen ohjain olla eli 69,95 euroa! Nyt on vielä jäljellä 181,05 euroa. Tähän pakettiin melkein ottaisin lisätilaa sillä PS5 konsoliin saa m.2 ssd levyn ja sopiva olisi Seagate Firecuda 530 (1 tera) hintaan 147,95 euroa. Vielä olisi 33,1 euroa käytössä ja se pitäisi johonkin törsätä. Ostaisin itseasiassa 30 euron arvosta valuuttaa PlayStation Storeen, jossa on loistoalennuksia välistä ja näin saisi edullisesti pelejä. Loput 3,1 euroa voisi käyttää vaikka nameihin!

Mitä siis ostettiin:

  • PS5 + COD MW2 pelikonsoli bundle: 549 €
  • PS5 ohjain: 69,95 €
  • SSD kiintolevy: 147,95 €
  • Playstation Store rahaa: 30 €
  • Karkkia: 3,1 €

Itsellähän on vastaava kokoonpano ja tuolla voi kyllä hyvin tyytyväisenä pelata!

Puhelin

Ehkäpä sitten puhelinta. Hieman katselin niin voisi saada iPhone 13 minin hintaan 629 euroa ja siihen sitten laturi, sekä kuulokkeet ja tietty kuori pitäisi olla.

Itsellähän on käytössä tuo 13 mini ja on kyllä hyvä puhelin ollut. Kivan pienikokoinen ja kamerakin toimiva. Akunkesto on myös hyvä. Siihen löysin kaveriksi JBL Live Pro 2 kuulokkeet 99 euron hintaan ja laturin sekä suojakuoren.

Mitä ostettiin:

  • iPhone 13 mini: 629 €
  • Laturi: 29,95 €
  • JBL Live Pro 2 kuulokkeet: 99 €
  • Suojakuori: 14,95 €

Toinen vaihtoehtohan olisi lähteä Android linjalle, mutta se puoli on itselle hieman tuntematon, joten en osaa siitä suositella. Nuo JBL kuulokkeet on myös itselle tuntemattomat ja AirPodsit oli budjetin ulkopuolella puhelimen jälkeen.

Rahaa jäi vielä yli 27,1 euroa eli voisi vielä hieman törsätä karkkiin tai sitten erilaisiin suojakuoriin.

Mitä muuta?

800 eurolla saisi vaikka sun minkälaisia komboja tehtyä. Sillä kun saisi roboimuria ja astianpesukonettakin. Valitsin nyt pari esimerkkiä mitä itse ostaisin ja olenkin ostanut sillä käytän osaa noista tuotteista tälläkin hetkellä.

Osallistu ja voita 800 euroa!

Sinä voit muuten ostaa itse nämä tuotteet jos voitat arvonnassa. Sortterilla on nimittäin käynnissä arvonta, jossa voit voittaa 800 euron arvoisen lahjakortin Giganttiin! Arvonnan osallistumisaika on 1.9.2023–15.10.2023, joten hopi hopi! Arvonta löytyy osoitteesta https://sortter.fi/arvonta

Mitä sinä ostaisit 800 eurolla?

Artikkeli on toteutettu yhteistyössä Sortter Oy kanssa.

Julkaistu
Kategoria(t): Blogi

Kirjoittanut Marko Kaartinen

Nörtti Kuopiosta. Puuhastelee verkkosivujen kanssa työkseen ja vapaa-ajallaan.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *