PeLE projun päivitystä

Heipä hei taas, on kulunut taas liikaa aikaa viime blogi viestistä, mutta ei anneta sen häiritä. Tarkoitus oli kirjoitella Operation Flashpointista jossain välissä ja koitetaan nyt se saada ulos tässä viikon sisällä. Mutta joo kuten kuten otsikko kertoo niin PeLEtyksestä piti hieman päivitystä pistää ja tässäpä sitä tulee.

Paljon ei ole kerennyt vielä tekemään, mutta uutta ulkoasua sivustolle ja sosiaalisten medioiden testailua on tehty (mm. Ning, LinkedIn on tullut testattua jo käyttämieni Twitterin ja Facebookin lisäksi). Katsoo nyt mitä tälle sivustolle saa aikaan, tarkoitus olisi nyt alkaa jo jotain tulostakin saamaan aikaan (ei ehkä teille lukijoille vielä mitään sillä minun pitää saada ensin testattua se toimivaksi).
Tarkoituksena olisi uusi hieman vaaleampi ja hmm no erilaisempi teema saada aikaan (pieni visio on jo) ja CV päivittää ja hioa parempaan kuntoon, sekä niitä sosiaalisia medioita tuoda enemmän esille. Ja ties mitä sitä tässä keksii, kuvaa, videoo, koodia, linkkiä ja noh mitä vaan voi tulla. Aika ja ideat näyttää.

Ja joo saatiin me PeLE projektin kautta käyttöön miniläppärit (joo luit oikein) ja täällähän on ennenkin kerrottu infot koneesta ja heitetty kuvaakin siitä joten miksi pilata vanhaa kaavaa. Tosin speksit saatte itse googlailla tällä kertaa. Kyseessä on Lenovo Ideapad S10-2 ja kuvaa kyseisestä vekottimesta (minun ottamana) löytyy täältä (ja kyllä tiedän parempiakin voisivat olla).
Pari huonoakin puolta muuten hyvästä koneesta on löytynyt. Ensinnäkin tuo FN-napin sijoitus voisi olla parempi sillä itse olen tottunut, että vasemmassa alanurkassa on CTRL eikä mikään FN… Ja touchpadi ei oikein kerää minun innostusta sen pienellä koolla, napeilla ja oikeassa reunassa olevalla vierityskohdalla tjs. Mutta muuten hyvä kone ja ainakin näin jokusen tunnin Ubuntun kanssa sitä käytettyäni olen hyvillä mielin koneesta ja Eee 901 verratakseni tässä on näppäimistö sinäsä parempi, että <>| merkit on kuten ”oikeassa” näppäimistössä.

Mutta takaisin opiskelemaan ruotsia -.- palaillaan näissä ja muissa merkeissä lähiaikoina.

Kirjoittanut Marko Kaartinen

Nörtti Kuopiosta. Puuhastelee verkkosivujen kanssa työkseen ja vapaa-ajallaan.

2 kommenttia

 1. *köh*

  Yritäs koodata teemasta nyt semmoinen että vois käyttää helposti muissa projekteissa *köh* – Söin varmaan karvapallon

  1. Joo kissoilta tainnu tulla karvoja sulle *köh*

   Ja teemanhan pitää tietty taipua sit vielä pariin kymmeneen eri cms hässäkkään ja olla viidentoista eri validaattorin läpi ajettua?

   Noooh katsoo mitä tulee ja tiedän mitä keeppari tarkoittaa – tosin voi tulla parikin teemaa tehtyä joista toinen tänne ja toinen sitten niihin karvapalloihin eikun projekteihin ;)

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *