Perjantai, no perhana

Miten nämä nyt näin pomppii ohi. Tämäkin meinasi mennä ohi, mutta noh tällä kertaa pohditaan. Tämä perjantaipohdinta onkin sitten kaikkien näiden kolmen (?) viikon ajalta. Tästähän piti tulla joka viikkoinen tapa, mutta olen perhana sentään päässyt lipsumaan tästäkin. Tänään en lipsu, onhan perjantaita sentään jäljellä 3 tuntia.

Voisi oikeastaan sanoa niin, että osa artikkeleistani meni suoraan tuonne L4L2011 projektin puolella ja tämä jäi hieman syrjään. Nyt tuo projekti kuitenkin päättyi ja voin keskittyä muihin sivustoihin. Tämä on sinällään hyvä asia sillä ideoitahan on paljon, mutta kun olisi sitä aikaa toteuttaa kaikki!

Ai niin, viime perjantain lipsumisen selitän kyllä ihan sillä, että olin Tallinnassa minilomalla. Kävin pienen porukan kanssa Viron puolella ja aikaa siellä vierähti kolmen yön verran. Ruokahan siellä on loistavaa ja edullista (samaten juoma köh). Tuli myös ajeltua siellä ratikalla, joka oli sinäsä jo oma kokemus :) (ei pirun turisti (lue minä) osannut leimata lippuakaan ekalla kerralla). Siitäkin reissusta selvittiin onneksi elossa takaisin ja muutamaa euroa köyhempänä tietysti (ja tuliaiset rikkaampana).

Tämän perjantain (tai no tämän viikon) isoin juttu on ollut oikeastaan BATTLEFIELD 3 (huomioikaa isot kirjaimet). Tämä nimittäin ilmestyi vihdoin ja viimein! Voin sanoa vain, että huh huh mikä peli! Tulee istuttua monta monituista tuntia tuonkin pelin ääressä. Pääsee uusi pelikonekin kunnon käyttöön (ai niin tästäkään en ole maininnut mitään… tämäkin asia pitäisi blogata).

Artikkeleita on jokunen tässä työn alla, mutta en ole saanut itseäni kirjoittamaan niitä. Samaten välillä on pyöritelty paria blogi-ideaakin. Noita muuten jos on (blogi-ideoita) niin saa huudella, koska voin lähteä mukaan! Vaikka sinulla ei tieto-taitoa blogin pyörittämisestä ole niin allekirjoittaneelta sitä löytyy.

Tämmöistä tällä kertaa ja katsotaan josko ensi viikolla muistaisi olla taas kanavalla!

Kirjoittanut Marko Kaartinen

Nörtti Kuopiosta. Puuhastelee verkkosivujen kanssa työkseen ja vapaa-ajallaan.

3 kommenttia

  1. Onko Battlefield 3:ssa suuria kenttiä kuten olen kuullut? Mietin sen ostamista, mutta en viitsi laittaa rahaa siihen jos kentät ovat liian ahtaita. Ärsyynnyin pieniin kenttiin Red Orchestra 2:ssa, joka oli muutenkin aika iso floppi… :-/

    1. On nuo kentät ihan hyvänkokosia, joissakin ärsyttää suunnattomasti jos spawnissa ei saa mitään kulkuneuvoa. Kyllä tuo on ollut rahan arvonen peli ainakin itselle :P Parhaita pisteitä on saatu veljen kanssa kombolla 1 tankki 2 miestä :D Toinen korjaa kun tarttee.

      Red Orchestra 2 oli ikävä kyllä hieman buginen… lieköhän noita korjattu :S Oppimiskäyrähän tossa on hiukka isompi ku cod/bf sarjoissa, mutta on se hyvä muuten. Bugit ärsyttää siinä :S Muuten erittäin lupaava peli.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *