Perjantaipohdinta – tänään pohditaan!

Viime viikolla jäi pohdinta todella vähäiseksi. Tämä johtui siitä, että olin hieman matkustelemassa ja en muistanutkaan koko pohdintaa ja kun muistin niin en oikein jaksanut kirjoitella siitä sen enempää.

Misäthän aloittaisi. No jos alottaisi isoimmasta hankinnastani pitkään pitkään aikaan. Tapahtui niin, että auto pääsi vaihtumaan. Nyt alla on Nissan Almera (vm. -96, diesel) sijaan Mazda 6 (vm. -03, bensa). Voin sanoa, että tuota päätöstä en ole katunut hetkeäkään! Toistaiseksi ongelmia ei ole ollut, ainut vain että pitää muistaa tankata bensaa eikä dieseliä!

Sitten hieman mainospoliittista settiä. Alan pyrkimään siihen, että saan katettua mainoksilla hieman näitten sivustojen ja projujen kuluja (kuten Pottu, RantSite yms.). Siksi täälläkin rekisteröimättömille näkyy mainoksia. Rekisteröidy niin mainos katoaa, niin simppeliä (rekisteröityminen ei maksa mitään).

Tähän väliin erittäin surullinen uutinen IT-maailmasta. Mr. Steve Jobs on nimittäin kuollut. Uskon, että te kaikki tiedätte jo tämän, mutta haluan silti mainita aiheesta tässä ja osoittaa oman osanottoni. Toivottavasti Apple tulee porskuttamaan samalla linjalla jatkossakin.

Sitten jos lopuksi vielä hieman ”mitä tänne on tulossa” -juttuja. Artikkeleita on taas jonossa ja ideoita senkin edestä. Sen sanon, että nörteille tulee erittäin nörttipainotteisia juttuja!

Tämä postaus lopetetaan omppuun.

Kirjoittanut Marko Kaartinen

Nörtti Kuopiosta. Puuhastelee verkkosivujen kanssa työkseen ja vapaa-ajallaan.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *