Pieni joulukisa

Heipä hei!

Ajattelin tässä antaa teille joululahjaksi kisan ja tehtävä on yksinkertainen. Kommentoi tähän postiin jotain, siis ihan mitä vaan järkevää. Ja laitathan oikean sähköpostiosoitteesi, jotta palkinto tulee perille. Sitä ei julkisteta kenellekkään vain nimimerkkisi kerrotaan.

Kommenttisi voi olla joulun / uuden vuoden -toivotus, kommentti layoutista tai vain muuta juttelua. Osallistut vain kerran, mutta saa pistää useammankin kommentin.

Ai niin, melkein unohdin se palkinto. Niin palkintona arvotaan osallistuneiden kesken yksi kpl Spotify invitejä. Joten jos ei ole vielä niin tästä voit saada hyvinkin helposti. Ja tämä invite lähtee vaikka kommentoijia olisi vain yksi kappale.

Kisa loppuu 25.12 ja jos kommentteja ei ole tullut ensimmäistäkään niin sitä jatketaan.

Hyvää joulua ja onnellista tulevaa vuotta 2010!

Kirjoittanut Marko Kaartinen

Nörtti Kuopiosta. Puuhastelee verkkosivujen kanssa työkseen ja vapaa-ajallaan.

9 kommenttia

  1. Vuosi 2009 on kohta takana ja tähän mennessä elämäni rankin, onneksi kaikkialla ulkona on kaunista ja rauhallista. Lumi on satanut maahan ja huomenna on jo jouluaatto :) Toivottavasti kaikki pääsevät viettämään sitä hyvässä seurassa ja tietenkin maukkaan ruuankin merkeissä.

    Ei mene kauan joulun jälkeen kun vaihtuu vuosi jo 2010, pakosta hyvä vuosi kaikille, kertoohan sen jo tasalukukin! Joulun rauhottumisen jälkeen se on siis sitten hyvä syy taas juhlia (ja rankasti)!

    Eli onnellisen rauhallista joulua ja ratkiriemukasta uuttavuotta :)

  2. Ulkoasu on selkeä ja toimiva, mukavasti samankaltainen tumblren kanssa. Erikoinen tapa yliviivata linkki hiirenalta, mutta ihan toimiva tapa loppujenlopuksi.

    (Spotify invite on jo jotenka sitä ei tarvitse :)

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *