Pieni katsaus

Jep jep, blogaaminen on kausittaista. Joskus se innostaa enemmän ja joskus taas vähemmän. Tämänhän oikeastaan tietää kaikki, jotka pitävät blogia enemmän tai vähemmän huvikseen. Käydääs taas asioita hieman läpi ja katsotaan mihin tällä kirjoituksella päästään.

Sivusto

Aloitetaan sivustosta, se on suhteellisen helppo aihe. Itselläni on tämä sivusto hieman bugannut viime aikoina ja teemaa pitäisi puukottaa. Samalla olisi tarkoitus päivitellä Bootstrappia ja tehdä pienoisia parannuksia ja viilauksia sinne sun tänne. Katsellaan josko saisi korjaukset tuotantoon asti tässä parin päivän sisään.

Muutenkin pitäisi tätä sivuston rakennetta katsoa uudestaan ja poistella turhia asioita ja katsella jotain uutta ja jännää tänne sivuille. Toiveita ja ehdotuksia saa muuten sittää minulle!?

Minä

Niin minä itse. Olen, elän ja hengitän – edelleen. Tuli täytettyä tuossa 28. päivä vuosia, neljännesvuosisata tuli jo täyteen. En juhlistanut tätä oikeastaan mitenkään, enkä pyytänytkään mitään. Harmittavista saatavuusongelmista johtuen en ostanut itselleni lahjaakaan. Näistä lisää sitten kunhan saan joskus jotain jännää taas käsiini.

Kävin muuten Tallinnassakin tässä reilu viikko sitten. Matka oli oikeastaan puhtaasti lomailua, mutta kävelyn määrän takia ei sitä kovin rentouttavaksi voinut sanoa. Ensi kerralla voisi lähteä kylpylöihin rentoutumaan tai jotain muuta mukavaa?

Sekalaista pölinää

Mainittakoon vielä, että tänne pitäisi rakennella pieniä omia osioita satunnaisille bugeille ja ehkä keskustelullekkin. En tiedä miten keskustelualueet nykypäivänä menestyy, mutta katsotaan josko lähtisi testailemaan noiden kanssa.

Haluaisin tehdä tänne sivustolle enemmän laitearvosteluja sekä laitekokeiluja. Harmikseni kukkaroni ei ole pohjaton vaan olen harkinnut tarkkaan mitä tulen hankkimaan ja sitä kautta omat hankintani tulevat teille luettavaksi. Hauska olisi päästä jonkinlaiseen yhteistyöhön laitevalmistajan kanssa, mutta ei ole saanut aikaiseksi sekä jokuseen yhteydenottoon ei ole vastattu. Mikäli teillä on kontakteja niin niitä voi laitella minulle e-mailiin (markokaartinen ((at)) gmail ((piste)) com).

Tätäkin artikkelia piti kirjoittaa parina päivänä ja sain sen vihdoin julkaistua teille. Harvemmin saan aikaan mitään kovinkaan loistokasta teille, mutta jotain jännää aina silloin tällöin kuitenkin.

Hyvää vappua!

Kirjoittanut Marko Kaartinen

Nörtti Kuopiosta. Puuhastelee verkkosivujen kanssa työkseen ja vapaa-ajallaan.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *