RantSite.net

Uusin projekti on julkaistu. Sen nimi on RantSite ja sivuston tarkoitus on:

Ja nyt osa kysyy mitä ihmettä tämäkin taas nyt on? Noh tämä on RantSite. Sivusto, jossa eri bloggaajat voivat kirjoittaa ränttejä. Tässä tapauksessa haluamme jokaisen oman mielipiteen jostain aiheesta/asiasta.

Ja samalla mietitte mistä tämäkin idea lähti:

Ideahan lähti siitä, kun mietin jotain uutta projektia ja tuli tämmöinen sivusto mieleen. Tarkoitus olisi saada tänne jokunen aktiivinen ränttijä ja saada keskustelua aikaan. Toiveena olisi myös, että kävijät saisivat jotain irti täältä, esimerkiksi joku kirjoittaa mielipiteensä näppäimistöstä X ja se saa pari kommenttia, jotka ovat samaa mieltä. Tällöin vierailija voi päätellä, että näppäimistöstä kirjoitettu mielipide on pätevä ja voi ottaa asian huomioon tehdessään ostopäätöstä. (sekavaako? eiii)

Lainaukset ovat suoraan http://rantsite.net/info osoitteesta. Sivuston suomennokset on kesken ja muutenkin viilattavaa löytyy vielä, mutta tätä tehdään vähitellen eteenpäin.

Sivuston osoitehan on www.rantsite.net – menkää ja kommentoikaa!

Kirjoittanut Marko Kaartinen

Nörtti Kuopiosta. Puuhastelee verkkosivujen kanssa työkseen ja vapaa-ajallaan.

2 kommenttia

  1. Ihan hauska idea, toivottavasti saa tuulta siipiensä alle :) Onko aihepiiriä rajattu esimerkiksi tietotekniikkaan, vai voiko valittaa esimerkiksi kelasta, naapurin mummoista tai noista kirotuista kirvoista?

    1. En ole rajoittanut aihepiiriä vaa tietotekniikan alle :P Ja jos kiinnostaa ränttiä kirvoista ni antaa mennä vaa :D

      Ainoat mihin puutun suoraan poistamalla/sensuroimalla on lainvastaset ja selkeästi turhat/Trollit/rasistiset viestit. Enkä toivo, että lähdetään suoraan haukkumaan ketään.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *