Red Orchestra 2 vierailulupia tarjolla!

Kävin pitkästä aikaa Steamissa ja huomasin, että olin saanut 3 kappaletta 3 päivän mittasia vierailulupia Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad -peliin.

Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad on Tripwire Interactiven kehittämä ja julkaisema toiseen maailmansotaan sijoittuva ensimmäisen persoonan ammuntapeli. Peli julkaistiin syyskuussa 2011 Microsoft Windowsille. Se on jatko-osa pelille Red Orchestra: Ostfront 41–45.

Sinulla pitää olla Steam, jotta voit käyttää vierailuluvan!

Kommentoi tätä artikkelia ja voit saada yhden näistä kolmesta koodista itsellesi! Arvon reilun viikon päästä (17.6.2012) nämä kolme koodia kommentoijien kesken!

Kirjoittanut Marko Kaartinen

Nörtti Kuopiosta. Puuhastelee verkkosivujen kanssa työkseen ja vapaa-ajallaan.

2 kommenttia

  1. En osallistu arvontaan, koska omistan jo tuon. RO2 saattaa olla hyvä peli sitten kun uutta sisältöä, kuten ajoneuvoja ja kenttiä, on julkaistu riittävissä määrin. Nyt pelissä on vain pari tankkia ja sama kourallinen kenttiä pyörii jokaisella serverillä. Tarvitaan isompia kenttiä ja miehistönkuljetusvaunuja, tankkeja, Panzerfausteja jne.

    1. Ainahan sitä peliä pitää uudistaa :P Harvemmin peli on valmis sen jälkeen kun se on julkaistu. Toivotaan, että jotain jännää siihen tulisi :)

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *