Richco

Olen itse tehtaillut satunnaisesti Arduinon kanssa, mutta en ole ikinä vienyt mitään ihan ”loppuun” asti. Aina on projekti jäänyt ”rautalankamalliksi” ja sitä en ole koskaan oikeastaan vienyt ihan kotelointiin ja paikalleen asennukseen asti. Innostuin hieman, kun minua pyydettiin kirjoittamaan tästä yrityksestä jo sen suomalaisuuden vuoksi ja sen vuoksi, että heiltä tuntuu saavan vähän kaikkea liittyen kiinnikkeisiin.

Richco tuli suomeen jo vuonna 1998 ja se on osa Richco konsernia, jolla on tehtaita ja konttoreita ympäri maailmaa. Suomen konttori sijaitsee Espoossa. Heidän tuotteina on erilaiset kiinnitysratkaisut vähän kaikkiin mahdollisiin tilanteisiin ja arvelin, että noista moni kiinnike sopisi juuri Arduinon kanssa säätämiseen – varsinkin kun ollaan päästy protoilusta yli. Mikäli et löydä juuri sopivaa kiinnikettä heiltä suoraan niin heidän tuotekehitystiimi voi tehdä juuri oikeanlaisen kiinnikkeen sinulle.

Selatessani heidän tuotteita löysin monenmoista kiinnikettä joita voisin tilata jo ihan kotioloihin sillä kaapelinhallinta kotona on itselläni hieman hakoteillä. Ei se ihan mikään kaunein ratkaisu täällä ole, mutta kunhan se on piilossa niin ei häiritse. Mitään maailmaa mullistavia tuotteita ei tuolta ainakaan omaan silmään sattunut, mutta itselleni mieluista nippelia ja nappelia oli ihan liian kanssa.

Sitä en kokeillut lähettävätkö he mallilaatikoitaan ihan kenelle tahansa, mutta ainahan sitä saa kysyä! Aina löytyy joku nippeli jota ei kotoa löydy ja noitahan kun ei ole koskaan liikaa! Ikinä kun ei tiedä mimmoista sattuu tarvitsemaan…

Heidän verkkosivuthan on osoitteessa: richco.fi

Kirjoittanut Marko Kaartinen

Nörtti Kuopiosta. Puuhastelee verkkosivujen kanssa työkseen ja vapaa-ajallaan.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *