Tilannekatsaus omiin projekteihini

Olen joskus mainostellut omia projuja täällä ja nostankin tässä kaksi nyt tapetille ja näitä lähden lähipäivinä/-viikkoina työstämään enemmän. Avaan hieman mitä lähden tekemään ja miksi.

MarkoKaartinen.net

Tämä sivusto on ainainen työmaa ja aina olisi jotain mitä haluaisin parantaa. Nyt saakin ulkoasu kyytiä, kunhan löydän inspistä siihen.

Inspiksellä haen hieman sitä, että millaisen ulkoasun yleensä haluaisin tänne. Itse en ole mikään graafinen tyyppi ja teenkin mieluummin koodia ja se onkin vahvuus. Tämä sivusto saa uuden ulkoasun sen takia, koska haluan niin ja täällä on jokunen ärsyttävyyskin mikä itseäni häiritsee.

Tapaaminen.net

Tämä on yksi niistä projekteistani, jotka vaatii täydellistä muutosta ja uudelleenkirjoitusta. Ensimmäiset askeleet tälle on otettu ja nykyistä versiota en kehitä enää aktiivisesti vaan lähden tekemään täysin uutta. Tavoitteena on saada nykyinen tietokanta kuitenkin pidettyä suht samanlaisena jolloin vanhatkin tapaamiset toimii uudella koodilla.

Lähdenkin nyt kehittämään tätä hieman eri tavalla ja otankin teidät – käyttäjät mukaan jo alusta asti. Tästä syystä olen tehnyt Slack tiimin Tapaaminen.netille ja jos haluat päästä sinne sisään niin laita pyyntöä minun sähköpostiini [email protected] tai sitten kommentteihin tai sosiaaliseen mediaan.

Tavoitteena on tehdä parempi, hienompi ja toimivampi sivusto. Kaikki nykyiset toiminnot pyritään pitämään ja tuomaan lisää kehityslistalta ja tekemään se pohja paremmin. Samalla on tavoitteena tehdä rajapintaa jolloin myös sovelluskehitys esimerkiksi mobiililaitteille on helpompaa.

Kirjoittanut Marko Kaartinen

Nörtti Kuopiosta. Puuhastelee verkkosivujen kanssa työkseen ja vapaa-ajallaan.

1 kommentti

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *