MarkoSource

Suomeksi

MarkoSource on minun ensimmäinen teema jonka julkaisin ilmaiseksi teille. Tämä on itselleni eräänlainen testi ja teille taas haluan tarjota mahdollisuuden hankkia tämä teema.

Teema on suhteellisen yksinkertainen ja ei sisällä ensimmäistäkään kuvaa. Teemaa voi vapaasti muokata ja se on käännetty jo valmiiksi suomeksi. Tuki muille käännöksille löytyy sillä halusin tuoda mahdollisuuden kääntää teemaa omalle kielelle. Jos käännät teemaa muille kielille niin ilmoita siitä minulle, lisään sen mukaan tuohon versioon!

Voit ladata teeman Githubista.

In English

MarkoSource is my first theme that I am publishing freely for you. This is somekind of test for me and I also like to offer you the opportunity have this theme.

Theme is quite simple and it does not contain any pictures. You can edit the theme freely and it is translated in english by default. You can translate the theme in any language you like because I wanted to create the opportunity to translate it. If you translate the theme, please inform me so I can add it to the final version!

You can download the theme from Github.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *