6 kommenttia

 1. Tuo .htaccessin avulla tehtävä suojaus on varmaan erittäin pitävä. Sitä voisi ehkä tuunata lisäämällä vielä esim, wp-login.php-tiedoston sisälle jonkun IP-osoitteen tsekkauksen vaikkapa niin, että arrayn sisällä on sallitut IP:t ja jos ei mätsää niin sitten tapahtuu jotain. :-)

  1. Tuo on itselläni toiminut vallan mainiosti. IP-osoite tarkastus on taas sitten toinen juttu sillä itselläni on muuttuva IP ja kirjaudun hallintaan myös toimistolta ja tien päältä ja milloin mistäkin.

   1. Eikö ole mahdollista sallia vain tietyn maan IP-osoitteet? Joku tuollainen maakohtainen lista blokkaisi miljoonittain (tai teoriassa oikeastaan miljardeittain) potentiaalisia tihulaisia. ;-)

   2. Voisi ollakkin, en ole tutkinut mutta sitten se blokkaa mahdolliset VPN.n käyttäjät ja TORin käyttäjät jotka tuon maan ip:tä käyttäisi :D Haittapuolia joka vaihtoehdossa melkeinpä, jos oikein miettii ;)

  1. Tuohan on ihan näppärän oloinen plugari. Tuo toimisi varmaan hyvin jos olisi useampi kirjoittaja joiden pitäisi päästä sisälle. Tässä blogissa kun on vain yksi niin htaccess toimii vallan mainiosti.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *